14 aprilie 2016 Comentarii 0

INCREDIBIL! O ursoaică a intrat într-un centru pentru copii din Băile Tuşnad

INCREDIBIL! O ursoaică a intrat într-un centru pentru copii din Băile Tuşnad

O ursoaică, despre care se ştie că are trei pui, a intrat zilele trecute într-un centru pentru copii din Băile Tuşnad, judeţul Harghita, ajungând chia rîn camera în care dormea un voluntar din SUA.

Zilele trecute, o ursoaică cu trei pui a intrat într-un centru de îngrijire a copiilor din staţiunea Băile Tuşnad, nimerind în camera în care stătea un voluntar din SUA, nimeni nefiind rănit în urma acestui incident.

„S-a trezit cu ursul lângă el. Spre norocul tuturor, nimeni nu a fost rănit, în camera respectivă nu era niciun copil, doar voluntarul, dar în centru erau destui”, a declarat, pentru News.ro, primarul staţiunii Băile Tuşnad, Albert Tibor.

Potrivit acestuia, centrul de îngrijirea copiilor din localitate, susţinut de preoţii franciscani, nu este singurul vizitat de urşi noaptea, animalele intrând şi producând pagube în gospodăriile localnicilor, în cabane şi case de vacanţă, în căutare de hrană.

„Ne este frică să nu se întâmple vreo nenorocire, că nu vrem să moară cineva şi abia după aceea să se facă ceva. Am ajuns că în fiecare dimineaţă aşa îmi încep munca: întreb dacă au mai intrat urşii pe undeva. Aproape în fiecare zi am reclamaţii pentru urşi, toate pagubele le înregistrăm şi trimitem adrese la Mediu (APM Harghita – n.r.)”, a mai spus acesta, pentru sursa citată.

Primarul a alertat Agenţia de Protecţia Mediului (APM) şi gestionarul fondului de vânătoare „Sfânta Ana”, care au monitorizat situaţia la faţa locului şi s-a ajuns la concluzia că ursoaica trebuie relocată pe un alt fond de vânătoare mai îndepărtat, conform Agerpres.

Post-ul INCREDIBIL! O ursoaică a intrat într-un centru pentru copii din Băile Tuşnad apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – INCREDIBIL! O ursoaică a intrat într-un centru pentru copii din Băile Tuşnad

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

VIDEO EXCLUSIV/După 15 ani și mai multe proiecte eșuate, Dana Rogoz împarte ÎN SFÂRȘIT scena cu mentorul ei!

VIDEO EXCLUSIV/După 15 ani și mai multe proiecte eșuate, Dana Rogoz împarte ÎN SFÂRȘIT scena cu mentorul ei! – Dana Rogoz a debutat sub bagheta magicianului de la Abracadabra, iar …]

30 de ani de la Cernobîl, cel mai grav accident nuclear din lume | FOTO și VIDEO

30 de ani de la Cernobîl, cel mai grav accident nuclear din lume | FOTO și VIDEO – Întreaga lume marchează astăzi 30 de ani de la cel mai grav …]

Sport 0 Comentarii

Robert Moldoveanu, indisponibil șase luni după operația la ligamentul încrucișat

Robert Moldoveanu, indisponibil șase luni după operația la ligamentul încrucișat – Accidentat în primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire în Cipru, cu chinezii de la Shijiazhuang, atacantul dinamovist …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*