Incredibil! Cu ce preț s-au vândut la licitație chiloții reginei Victoria!
12 iulie 2015 Comentarii 0

Incredibil! Cu ce preț s-au vândut la licitație chiloții reginei Victoria!

Incredibil! Cu ce preț s-au vândut la licitație chiloții reginei Victoria – Casa Chippenham Auction Rooms din comitatul englez Wiltshire a reușit șă vandă la licitație, pentru suma record de 12.390 de lire, o pereche de chiloți cu talie înaltă a reginei Victoria.

Lenjeria de corp din bumbac cu circumferința de 114 de centimetri a fost vedeta licitației de sâmbătă, la care au fost propuse și alte articole vestimentare ce i-au aparținut reginei Victoria. Lenjeria de corp este brodată cu inițialele VR (Victoria Regina).

Cumpărătorul, care a preferat să rămână anonim, a obținut chiloții suveranei la prețul de 17.200 de euro.

O altă pereche de chiloți bufanți ai suveranei engleze au fost vânduți pentru suma de 6.200 de lire (8.600 de euro) de casa de licitații Kent, din sudul Marii Britanii, în anul 2014.

Regina Victoria a deținut coroana între anii 1837 și 1901, fiind monarhul cu cea mai lungă domnie. Regina Elisabeta a II-a va reuși să depășească domnia Reginei Victoria în luna septembrie, având peste 63 de ani de domnie.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Ştiri Externe 0 Comentarii

Charlize Theron a adoptat o fetiţă

Charlize Theron a adoptat o fetiţă – Actriţa sud-africană Charlize Theron a adoptat o fetiţă americană, numită August. Aceasta a mai înfiat un băieţel, Jackson, din Africa de Sud, acum …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Nuntă regală în Suedia – Prințul Carl Philip s-a căsătorit cu fostul model Sofia Hellqvist

Nuntă regală în Suedia – Prințul Carl Philip s-a căsătorit cu fostul model Sofia Hellqvist – Într-o ceremonie fastuoasă, la Palatul Regal de la Stockholm, Prințul Philip (36) a luat-o …]

Ştiri Externe 0 Comentarii

Marea Britanie, dată în judecată de Austria

Marea Britanie, dată în judecată de Austria – Austria a sesizat Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) pentru a denunţa oferirea de subvenţii comunitare pentru construirea unei centrale nucleare în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*