Inovație testată de Red Bull Racing pe circuitul de Formula 1 din Rusia / GALERIE FOTO și VIDEO
29 aprilie 2016 Comentarii 0

Inovație testată de Red Bull Racing pe circuitul de Formula 1 din Rusia / GALERIE FOTO și VIDEO

Inovație testată de Red Bull Racing pe circuitul de Formula 1 din Rusia / GALERIE FOTO și VIDEO

Echipa de Formula 1 Red Bull Racing a testat astăzi, în timpul antrenamentelor Marelui Premiu al Rusiei, o inovației menită să protejeze capul pilotului de diferitele obiecte ce pot “zbura” pe circuit în urma unui accident.

Inovația se numește Aeroscreen și este un ecran protector asemănător celor folosite pe unele motociclete, care se așează pe monopost, în fața cockpitului, și care deviază peste capul pilotului diferite obiecte periculoase, cum ar fi o roată desprinsă dintr-un bolid care rulează în față.


Inovația a fost testată astăzi pe monopostul Red Bull Racing pilotat de australianul Daniel Ricciardo. Aeroscreen este doar una dintre inovațiile propuse pentru creșterea securității driver-ilor; cealaltă se numește Halo și face ca monopostul de Formula 1 să semene cu un avion de vânătoare.

Post-ul Inovație testată de Red Bull Racing pe circuitul de Formula 1 din Rusia / GALERIE FOTO și VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Inovație testată de Red Bull Racing pe circuitul de Formula 1 din Rusia / GALERIE FOTO și VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

S-a dat singur de gol! Fiul primarului, acuzat de braconaj după ce s-a lăudat cu captura de sturioni

S-a dat singur de gol! Fiul primarului, acuzat de braconaj după ce s-a lăudat cu captura de sturioni – Un marinar în vârstă de 33 de ani, fiul primarului din …]

Sport 0 Comentarii

COD GALBEN de ploi și vânt puternic! Vezi ce zone sunt vizate

COD GALBEN de ploi și vânt puternic! Vezi ce zone sunt vizate – Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare cod galben de ploi abundente, vânt puternic şi chiar …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*