1 aprilie 2016 Comentarii 0

INS avertizează: Producţia agricolă e în scădere din cauza modificării climei!

INS avertizează: Producţia agricolă e în scădere din cauza modificării climei!

Conform studiilor Institutului Naţional de Statistică (INS), producţia agricolă vegetală de anul trecut a fost mai mică decât cea a anului precedent. Motivul invocat de statisticieni: condiţiile climatice nefavorabile!

În 2015 au scăzut suprafeţele cultivate cu cereale pentru boabe, sfeclă d ezahăr şi cartofi.

Statistic, faţă de anul precedent, în 2015 au crescut suprafața cultivată cu porumb, cu 0,6%; cea de grâu, cu 3,5%; producția de leguminoase pentru boabe cu 7,0%; producția de soia, cu 29,1%.

Au scăzut: producția de porumb cu 26,0%; producția de orz şi orzoaică, cu 7,6%; producția de floarea cu 19,7%; producția de sfeclă de zahăras, cu 27,9%; producția de cartofi cu 21,0%.

Post-ul INS avertizează: Producţia agricolă e în scădere din cauza modificării climei! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – INS avertizează: Producţia agricolă e în scădere din cauza modificării climei!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun. Fasole bătută cu doar 8,5 lei

Libertatea te ajută să găteşti ieftin şi bun. Fasole bătută cu doar 8,5 lei – Nu stai prea bine cu banii, eşti înainte de salariu sau pur şi simplu vrei …]

Sport 0 Comentarii

Curățenie la Steaua! Patronul campioanei României la fotbal a anunțat numele celor pe care îi va da afară: ^”Ei sunt pa!”

Curățenie la Steaua! Patronul campioanei României la fotbal a anunțat numele celor pe care îi va da afară: ^”Ei sunt pa!” – Steaua traversează o criză profundă, fiind pe locul …]

Sport 0 Comentarii

Gigi Becali a explicat în stilul său caracteristic de ce nu-i dă funcție la Steaua, Aneimaria Prodan: ”Biblia spune că foarte clar că femeia nu poate conduce!”

Gigi Becali a explicat în stilul său caracteristic de ce nu-i dă funcție la Steaua, Aneimaria Prodan: ”Biblia spune că foarte clar că femeia nu poate conduce!” – Anamaria Prodan …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*