14 aprilie 2016 Comentarii 0

Interlopi din clanul „Duduianu”, ridicaţi pentru şantaj şi cămătarie

Interlopi din clanul „Duduianu”, ridicaţi pentru şantaj şi cămătarie

Mai mulţi interlopi, cunoscuţi ca membri ai clanului „Duduianu” au fost ridicaţi, joi, de poliţiştii bucureşteni, 11 persoane fiind audiate, dintre care patru sunt acuzaţi de şantaj şi cămătărie.

Poliția Capitalei a anunțat, printr-un comunicat de presă, că joi au fost făcute percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ialomiţa, 11 persoane fiind ridicate pentru audieri.

Potrivit Mediafax, este vorba despre membrii ai clanului „Duduianu”, patru dintre ei având deja calitatea de suspecţi pentru şantaj şi cămătărie. Membrii clanului îşi desfăşurau activitatea în zona casinourilor şi a jocurilor de noroc unde abordau clienţii şi le oferau sume de bani drept împrumut. Dobânda cerută ajungea şi la 40 la sută din sumă, iar cei care întârziau erau ameninţaţi, folosindu-se de notorietatea clanului Duduianu.

În februarie 2007, Tribunalul Bucureşti a decis, după audieri care au durat toată noaptea, arestarea a 20 dintre membrii ”Duduieni” şi ”Carani”, alţi zece rămânând liberi pe perioada cercetărilor. Membrii grupării acţiunau în grupuri de 4-5 persoane, înarmaţi cu arme albe (săbii, topoare), intrau în locuinţele victimelor, pe care le obligau, prin lipsirea de libertate, să semneze acte pentru presupuse datorii sau încercau să vândă, cu acte false, diverse imobile.

Post-ul Interlopi din clanul „Duduianu”, ridicaţi pentru şantaj şi cămătarie apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Interlopi din clanul „Duduianu”, ridicaţi pentru şantaj şi cămătarie

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Belinda Bencici a umplut cala avionului cu bagajele sale!

Belinda Bencici a umplut cala avionului cu bagajele sale! – Belinda Bencici, elvețianca-minune alături de care Simona Halep a și jucat la dublu, la turneul WTA de la Stuttgart, a pierdut …]

Sport 0 Comentarii

Condamnatul Adi Mutu, doar rezervă în FC Pune – Kerala

Condamnatul Adi Mutu, doar rezervă în FC Pune – Kerala – INDIAN SUPER LEAGUE FC PUNE – KERALA BLASTERS 3-2 / LIVE (ora 15.30) Kalu Uche (16 și 23), Tuncay Șanli …]

Sport 0 Comentarii

HCM Baia Mare a surclasat echipa lui Gheorghe Tadici, în etapa a 20-a

HCM Baia Mare a surclasat echipa lui Gheorghe Tadici, în etapa a 20-a – Cu începere de la ora 17:30, marți, a avut loc primul meci al etapei a 20-a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*