15 aprilie 2016 Comentarii 0

INTERVENŢIE EROICĂ! Bătrân salvat în ultimul moment după ce a fost luat de ape la Iaşi! VIDEO

INTERVENŢIE EROICĂ! Bătrân salvat în ultimul moment după ce a fost luat de ape la Iaşi! VIDEO

Ploaia torenţială care a căzut ieri peste Iaşi putea produce o dramă, dacă un bărbat curajos nu salva din apă un bătrân luat de viitură.

Ploaia din Iaşi, urmată de căderi de grindina, a paralizat traficul în Iași, zeci de străzi fiind inundate ieri după-amiază, iar mașinile parcate în anumite zone din oraș aproape că au fost înghitite de ape.

Nici cei care se aflau în mijloacele de transport în comun nu au scăpat de furia naturii. Tramvaiele au rămas blocate pe majoritatea traseelor din cauza inundațiilor, iar pietonii au fost nevoiti să meargă prin apă de aproape jumatăte de metru pe trotuare.

Un bătrân însă nu s-a putut opune forţei viiturii şi a fost luat de apă, fiind salvat în ultimul moment de un bărbat mai tânăr care l-a scos din şiroaiele de apă care curgeau pe o stradă.

<iframe width=”480″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/jP6pkv14uLM” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Sursa video: topiasi.ro

Post-ul INTERVENŢIE EROICĂ! Bătrân salvat în ultimul moment după ce a fost luat de ape la Iaşi! VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – INTERVENŢIE EROICĂ! Bătrân salvat în ultimul moment după ce a fost luat de ape la Iaşi! VIDEO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Muniru: ”Nu suntem afectați că ne critică patronul”. ”Flocea”: ”Fac apel la suporteri”

Muniru: ”Nu suntem afectați că ne critică patronul”. ”Flocea”: ”Fac apel la suporteri” – Steliștii joacă duminică, la Timișoara, pe Bega, cu ACS Poli, și nu-și permit să facă pași …]

Sport 0 Comentarii

PRELIMINARIILE EURO 2016. Italia, Norvegia şi Croaţia luptă umăr la umăr pentru calificare. Ţara Galilor şi Belgia se pot califica în seara asta. Turcia sau Olanda, în baraj?

PRELIMINARIILE EURO 2016. Italia, Norvegia şi Croaţia luptă umăr la umăr pentru calificare. Ţara Galilor şi Belgia se pot califica în seara asta. Turcia sau Olanda, în baraj? – Sâmbătă …]

Sport 0 Comentarii

Biblioteca Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași, desemnată printre cele mai frumoase biblioteci din lume!

Biblioteca Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași, desemnată printre cele mai frumoase biblioteci din lume! – Potrivit clasamentului realizat de portalul BoredPanda.com, Biblioteca Universității Tehnice din Iași este considerată una …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*