Într-o lună, a căzut de pe munte, a fost lovită de mașină și diagnosticată cu cancer | Ce decizie curajoasă a luat o tânără după toate acestea!
12 aprilie 2016 Comentarii 0

Într-o lună, a căzut de pe munte, a fost lovită de mașină și diagnosticată cu cancer | Ce decizie curajoasă a luat o tânără după toate acestea!

Într-o lună, a căzut de pe munte, a fost lovită de mașină și diagnosticată cu cancer | Ce decizie curajoasă a luat o tânără după toate acestea!

Apropierea de moarte nu a făcut decât să îi dea curaj unei tinere din SUA, care după ce într-o singură lună a scăpat cu viață din trei situații-limită, și-a schimbat complet prioritățile.

Megan a povestit cum totul a început după ce a căzut 15 metri într-o râpă în Munții Yosemite, în timp ce se antrena pentru o ascensiune. ”După așa o căzătură am început să mă gândesc mai bine de ce mă pun în asemenea situații periculoase, ce încerc să îmi dovedesc mie sau altora”, a povestit Megan.

Cu toate acestea, nu a apucat bine să se refacă și, după doar o săptămână, viața i-a fost pusă din nou în pericol. Americanca a fost lovită de o mașină în timp ce mergea pe scuter, iar în timpul recuperării, la niște analize de rutină a fost diagnosticată cu cancer.

În timp ce rudele și prietenii îi recomandau, mai în glumă, mai în serios, să se izoleze într-un glob de cristal, Megan a luat o decizie foarte curajoasă. A plecat în lume, vrând să vadă cele 7 minuni ale lumii. Și a reușit să facă acest lucru în doar 13 zile!

Ziua 1. Chichen Itza, Mexic

Ziua 1. Chichen Itza, Mexic

”După cea mai grea lună din viața mea, am început să mă analizez modul în care îmi trăiesc viața. Și am ajuns la această concluzie minunată: că tot ce mă oprește să am tot ce mi-am dorit pe lume sunt eu!”, spune acum Megan.

Ziua 2. Machu Picchu, Peru
Ziua 4. Cristo Redentor, Brazilia
Ziua 6. Colosseum, Roma
Ziua 8. Petra, Iordania
Ziua 11. Taj Mahal, India
Ziua 13. Marele Zid Chinezesc, China

fotografii: Instagram

Post-ul Într-o lună, a căzut de pe munte, a fost lovită de mașină și diagnosticată cu cancer | Ce decizie curajoasă a luat o tânără după toate acestea! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Într-o lună, a căzut de pe munte, a fost lovită de mașină și diagnosticată cu cancer | Ce decizie curajoasă a luat o tânără după toate acestea!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Brazilianul Ronaldinho și-a găsit echipă tocmai în Uruguay

Brazilianul Ronaldinho și-a găsit echipă tocmai în Uruguay – Ronaldinho face înconjurul lumii. După un sezon în Mexic, la Queretaro (urmat de două luni la Fluminense), tehnicul brazilian își continuă, la 35 de …]

Sport 0 Comentarii

Cel puţin 12 morţi şi zeci de răniţi într-un atentat sinucigaş comis în Afganistan

Cel puţin 12 morţi şi zeci de răniţi într-un atentat sinucigaş comis în Afganistan – Cel puţin 12 persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite într-un atentat sinucigaş …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*