Inundații în județul Alba
27 iunie 2015 Comentarii 0

Inundații în județul Alba

Inundații în județul Alba – Alina Marescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, a declarat, sâmbătă, că pompierii militari au fost solicitaţi în ultimele 24 de ore să intervină pentru a scoate apa din subsolurile unor blocuri sau locuinţe şi de pe mai multe străzi din Alba Iulia, Blaj, Aiud, Ocna Mureş.

La Alba Iulia, pompierii militari au intervenit împreună cu echipele societăţii locale de apă şi canal pentru a scoate apa de pe două străzi, din curţile unor localnici  şi pentru a scoate apa din subsolul unui bloc din municipiu.

La Ocna Mureş mai multe străzi au fost inundate după ce un canal colector a fost colmatat.

Ploile din ultimele 24 de ore din Alba nu au produs pagube materiale însemnate şi deocamdată nu există persoane izolate din cauza inundaţiilor.

Hidrologii au emis, sâmbătă, o atenţionare de cod galben de inundaţii pe râuri din judeţele Mureş, Alba, Braşov şi Sibiu, ce se extinde până duminică dimineață.

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor (INHGA), instituie cod galben pe râurile Târnava Mică – sector aferent staţiei hidrologice Târnăveni (judeţul Mureş), Târnava Mare – sector aferent s.h. Mediaş (judeţul Sibiu), Secaş – curs inferior (judeţul Alba), Olt – sector aferent s.h. Hoghiz (judeţul Braşov), Hârtibaciu – curs mijlociu (judeţul Sibiu).

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Editorial 0 Comentarii

Referendumul din Grecia – rezultate oficiale !

Referendumul din Grecia  – rezultate oficiale. Grecii votează NU la referendum! Secţiile de votare s-au deschis, duminică dimineaţă, în Grecia, în cadrul referendumului, iar la urne au fost așteptați peste opt …]

Editorial 0 Comentarii

Numerele extrase duminică, 5 iulie la LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER ŞI NOROC

Numerele extrase duminică, 5 iulie la LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER ŞI NOROC – La categoria I nu a fost înregistrat niciun câştigător, astfel că premiul în …]

Editorial 0 Comentarii

PNL încearcă demiterea guvernului Ponta! Liberalii depun astăzi moţiunea de cenzură

PNL încearcă demiterea guvernului Ponta! Liberalii depun astăzi moţiunea de cenzură – Documentul prin care cei de la  PNL  vor să îl demită pe Victor Ponta, va fi depus astăzi …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*