Ionuț Negoiță acuză dur arbitrajul, după eliminarea lui Dinamo din Cupa Ligii: ”Niște șmecheri. Steaua nu ne-a vrut în finală”
14 aprilie 2016 Comentarii 0

Ionuț Negoiță acuză dur arbitrajul, după eliminarea lui Dinamo din Cupa Ligii: ”Niște șmecheri. Steaua nu ne-a vrut în finală”

Ionuț Negoiță acuză dur arbitrajul, după eliminarea lui Dinamo din Cupa Ligii: ”Niște șmecheri. Steaua nu ne-a vrut în finală”

Bucuriei la Chiajna, tristețe la Dinamo, după semifinala Cupei Ligii.  Finanțatorul dinamovist Ionuț Negoiță a criticat dur arbitrajul lui George Găman, pe care l-a acuzat că a avut temă de la Steaua să-i elimine pe dinamoviști, pentru a le ușura misiunea din finala Cupei Ligii.

”Am asitat la o bătaie de joc. Ne-a arbitrat o echipă de șmecheri. Nu dai roșu lui Bălgrădean. Mi se taie tot cheful să investesc. Propun să facem doar echipe finanțate de la stat. N-am comentat în tur, deși și acolo am avut arbitraj ostil. Am început bine, dar ne-au liniștit. Bătaie de joc. Probabil că Steaua vroia să joace finala cu o echipă care probabil va retrograda. Oameni mici. Sunt foarte curios ce va păți acești arbitri, care nu ne-au lăsat să jucăm finala. Chiajna a primit 13 penalty-uri. Nu înțeleg cine are interes să ajute această echipă. Haideți să fim rezonabili. Era foarte important acest trofeu. Steaua s-a speriat și a zis de ce să mai joace cu noi. Noi am fost bătaia de joc a unei brigăzi de șmecheri. Le-am promis jucătorilor stimulente pentru calificarea în finală. Mircea Rednic va continua la Dinamo, vom semna contractul curând”, a declarat Ionuț Negoiță.

Mircea Rednic, antrenor Dinamo: ”N-am înțeles maniera de arbitraj a acestui arbitru. Și nu e prima dată. A fost roșu clar la Bălgrădean, henț în postură de ultim apărător, și i-a dat roșu lui Olteanu, pentru un fault la mijlocul terenului. În 10 oameni a fost greu. Am pierdut calificarea în tur. Ferm convins că 11 contra 11 nu ratam calificarea. Cârtițele de la mine s-au reactivat, iar Falub a aflat că voi folosi două vârfuri și a schimbat așezarea. Orice trofeu pierdut e dureros. Arbitri sau Federația vor o finală Steaua – Chiajna. Era frumos o finală cu Steaua”.

VLAD5974-01
VLAD5963-01
VLAD5957-01
VLAD5950-01
VLAD5945-01
VLAD5942-01
VLAD5877-01
VLAD5865-01
VLAD5854-01
VLAD5850-01

Adrian Falub, antrenor Concordia Chiajna: ”Ne bucurăm pentru această calificare în fața unei echipe puternice precum Dinamo. Am îndeplinit un obiectiv, iar sâmbătă avenm un meci cu Voluntari, în campionat, care ne poate salva sezonul. Am avut jocul la discreție, cu excepția primelor 15 minute”.

Ștefan Bărboianu, Concordia Chiajna: ”Speram să ieșim cu fruntea sus. După 3-0 în tur ne-am propus să ne calificăm în finală. O performanță istorică. În campionat nu suntem bine, avem numai finale, pentru evitarea retrogradării. Ar fi senzațional să câștigăm Cupa Ligii în fața Stelei. M-am înțeles foarte bine cu toată lumea la Dinamo. Vreo să dau o palmă unui singur om, care și-a bătut joc de mine, de familia mea, și voi merge până la final. Să demonstrez că Ștefan Bărboianu nu s-a pătat niciodată”. Fundașul se referă la finanțatorul dinamovist Ionuț Negoiță, care l-a acuzat că nu și-a apărat corect șansele într-un derby cu Steaua. 

Bogdan Bucurică, Concordia Chiajna: ”Este un lucru important pentru noi. Mă bucur foarte mult că am înscris. Dinamo este o echipă bună, dar era foarte greu să remonteze acel 3-0 din tur, în special după ce a rămas în 10 oameni. Pentru noi este mai important următorul joc cu Voluntari, din campionat”.

Paul Anton, Dinamo: ”Am încercat să remontăm rezultatul din tur, dar nu am reușit. 11 la 11 aveam o șansă, dacă făceam 2-0 alta era istoria jocului. Calificarea s-a pierdut în tur, când am pierdut 3-0. Nu-mi permit să comentez arbitrajul. Mă așteptam să vină mai mulți suporteri. Ne-am dorit să jucăm finala, dar așa sunt meciurile de cupă. Mi-aș dori să jucăm cu Steaua în fiecare week-end. Sunt derby-uri care ne motivează”. 

Concordia Chiajna s-a calificat în finala Cupei Ligii la fotbal, joi seara, după ce a terminat la egalitate cu Dinamo București, 1-1 (0-1), în Șoseaua Ștefan cel Mare, în manșa a doua a semifinalelor. În tur, ilfovenii au câștigat 3-0.

În finală, Concordia o va înfrunta pe Steaua București, deținătoarea trofeului, care a dispus de Astra Giurgiu în cealaltă semifinală cu 1-0 (la Pitești) și 2-0 (la Giurgiu). Ultimul act al competiției va avea loc pe 17 iulie.

Post-ul Ionuț Negoiță acuză dur arbitrajul, după eliminarea lui Dinamo din Cupa Ligii: ”Niște șmecheri. Steaua nu ne-a vrut în finală” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ionuț Negoiță acuză dur arbitrajul, după eliminarea lui Dinamo din Cupa Ligii: ”Niște șmecheri. Steaua nu ne-a vrut în finală”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Taximetristul care a ucis un bărbat din Brăila s-a predat poliţiştilor

Taximetristul care a ucis un bărbat din Brăila s-a predat poliţiştilor – Taximetristul, care duminică, 8 mai, a înjunghiat un bărbat, chiar sub ochii propriului copil și al soției, s-a …]

Sport 0 Comentarii

România și-a aflat adversarii de la turneul preolimpic de la Trieste. Polo a fost singurul sport de echipă care ne-a reprezenta la ultima ediție a JO – Londra 2012

România și-a aflat adversarii de la turneul preolimpic de la Trieste. Polo a fost singurul sport de echipă care ne-a reprezenta la ultima ediție a JO – Londra 2012 – …]

Sport 0 Comentarii

Hanca n-a venit cu helanca! Dinamo a adus un mijlocaș care a impresionat, la prezentare, prin eleganța vestimentară! Rămâne să vedem cât fotbal știe

Hanca n-a venit cu helanca! Dinamo a adus un mijlocaș care a impresionat, la prezentare, prin eleganța vestimentară! Rămâne să vedem cât fotbal știe – FC Dinamo București a anunțat, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*