Iordănescu, făcut praf de un jucător de națională: ”Dacă faci un 0-0 chinuit, e OK pentru el!”
7 aprilie 2016 Comentarii 0

Iordănescu, făcut praf de un jucător de națională: ”Dacă faci un 0-0 chinuit, e OK pentru el!”

Iordănescu, făcut praf de un jucător de națională: ”Dacă faci un 0-0 chinuit, e OK pentru el!”

Scandalurile se țin lanț la echipa națională în preajma Campionatului European din Franța. Selecționerul Anghel Iordănescu a fost făcut praf de Constantin Budeascu, jucătorul pe care nu l-a selecționat decât după o presiune mediatică fantastică în toamna trecută și care i-a răspuns cu o prestație bună, mai ales în meciul din Feroe (3-0 pentru tricolori).

Iordănescu l-a scos la fel de rapid din planurile sale pe fostul astrist, după ce acesta a plecat în liga a doua chineză, la Dalian Yifang. ”Sărmăluță” n-a mai fost convocat pentru „dubla” cu Lituania și cu Spania, Iordănescu reproșându-i că s-a „îngropat” în liga a doua chineză pentru bani.

”Din păcate, consider că opţiunea pe care a luat-o Budescu de a pleca în China îi limitează foarte mult şansele de a merge la Euro. Gândiţi-vă că joacă într-o echipă din seria secundă din China şi ne este foarte greu să-l urmărim şi nu ştiu dacă el va mai avea competiţia necesară ca să mai aibă o prestaţie foarte bună la Euro”, a spus Iordănescu zilele trecute la Digi Sport.

Jucătorul i-a răspuns foarte acid selecționerului. „Asta e filosofia la echipa naţională! Dacă faci un 0-0 chinuit, e OK pentru el. Chiar şi dacă pierzi cu 1-0 este bine, că nu iei multe goluri. Aşa gândesc ei! Primul lor criteriu este să te aperi foarte bine, să faci faza defensivă. Alte calităţi nu mai contează”, a declarat Budescu la Dolce Sport.

Budescu l-a atacat pe Iordănescu FOTO: Alex Dobre

Budescu l-a atacat pe Iordănescu FOTO: Alex Dobre

Post-ul Iordănescu, făcut praf de un jucător de națională: ”Dacă faci un 0-0 chinuit, e OK pentru el!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Iordănescu, făcut praf de un jucător de națională: ”Dacă faci un 0-0 chinuit, e OK pentru el!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Transfer de senzație făcut de Dinamo în ultima zi de mercato!

Transfer de senzație făcut de Dinamo în ultima zi de mercato! – Dinamo a reușit să îl transfere pe mijlocașul Paul Anton (24 de ani), de la Pandurii Tg. Jiu, …]

Sport 0 Comentarii

Antrenorul grec George Skafidas, suspendat pe viață de UKAD

Antrenorul grec George Skafidas, suspendat pe viață de UKAD – Antrenorul grec George Skafidas a fost suspendat pe viață de Agenția britanică antidoping (UKAD), din cauza implicării sale în doparea …]

Sport 0 Comentarii

Echipa feminină a României, la a doua victorie la Europenele din Rusia!

Echipa feminină a României, la a doua victorie la Europenele din Rusia! – Echipa feminină de tenis de masă a României a reuşit a doua victorie la Campionatele Europene de …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*