Ipostaza în care nu te-ai fi gândit vreodată să-l vezi pe Marcel Toader! Ce a făcut după ce a părăsit „Ferma Vedetelor”
27 aprilie 2016 Comentarii 0

Ipostaza în care nu te-ai fi gândit vreodată să-l vezi pe Marcel Toader! Ce a făcut după ce a părăsit „Ferma Vedetelor”

Ipostaza în care nu te-ai fi gândit vreodată să-l vezi pe Marcel Toader! Ce a făcut după ce a părăsit „Ferma Vedetelor”

Marcel Toader a fost eliminat din show-ul de televiziune „Ferma Vedetelor”, după un duel aprig cu Paul Ipate. Ajuns acasă, pentru că se apropie Paștele, omul de afaceri a demonstrat că are calități de bucătar. El a preparat drob de miel.

Marcel Toader le-a arătat telespectatorilor, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, că se descurcă de minune în bucătărie. Omul de afaceri, care a fost eliminat de la „Ferma Vedetelor”, a preparat drob de miel și a dezvăluit și câteva trucuri pentru ca acesta să iasă perfect.

marcel1

„Mi-era dor de Paștele în România și m-am gândit să fac un drob de miel. Ceva tipic românesc”, a spus Marcel Toader.

„Ceapa verde și usturoiul proaspăt în drob dau toată savoarea. Secretul unui drob reușit este să pui suflet. Nu punem foarte multe foi de dafin atunci când fierbem carnea pentru că anulează gustul mielului. Este foarte important să ungem tava cu unt, înainte să punem drobul la cuptor”, a adăugat el.

marcel 2

„Nu trebuie turtit foarte mult, pentru că nu mai iese afânat”, a mai afirmat omul de afaceri.

marcel3

Marcel Toader le-a făcut și urări celor care l-au urmărit:

„Vă urez Paște Fericit, lumină în suflet și să aveți grijă de voi”.

Post-ul Ipostaza în care nu te-ai fi gândit vreodată să-l vezi pe Marcel Toader! Ce a făcut după ce a părăsit „Ferma Vedetelor” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Ipostaza în care nu te-ai fi gândit vreodată să-l vezi pe Marcel Toader! Ce a făcut după ce a părăsit „Ferma Vedetelor”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Federația finanțează editarea unor manuale alternative de matematică. Keșeru are trei mere și mănâncă unul. Cu câte mere rămâne Keșeru?

Federația finanțează editarea unor manuale alternative de matematică. Keșeru are trei mere și mănâncă unul. Cu câte mere rămâne Keșeru? – Federația Română de Fotbal lansează un nou proiect: forul …]

Sport 0 Comentarii

Degeaba susține Simona Halep contrariul: 2015 a fost mai modest decât și-ar fi dorit! ^Evoluții sub așteptări

Degeaba susține Simona Halep contrariul: 2015 a fost mai modest decât și-ar fi dorit! ^Evoluții sub așteptări – După înfrângerea suferită joi în fața Agnieszkăi Radwanska, din cauza căreia a …]

Sport 0 Comentarii

Rămâne cum am stabilit. Steaua nu câștigă meciul cu ASA Tg. Mureș, Voiculeț avea drept de joc!

Rămâne cum am stabilit. Steaua nu câștigă meciul cu ASA Tg. Mureș, Voiculeț avea drept de joc! – Camera Națională de Soluționare a Litigiilor a decis să respingă plângerea Stelei …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*