9 mai 2016 Comentarii 0

Iranul a testat lansarea unei rachete balistice? Ce spune Casa Alba

Iranul a testat lansarea unei rachete balistice? Ce spune Casa Alba

Iranul ar fi testat o rachetă balistică cu rază medie de acțiune, potrivit afențiilor de presă iraniene. Însă pentru că informațiile sunt contradictorii, Casa Alba încearcă să descopere dacă lansarea unei arme de precizie ghidată a avut loc sau nu.

„Încă încercăm să aflăm ce anume s-a întâmplat. Suntem conștienți de pretențiile iraniene privind încă o lansare de rachetă balistică… Suntem de asemenea conștienți de declarațiile ministrului apărării că o astfel de lansare nu a avut loc”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Casei Albe Josh Earnest într-un briefing, potrivit Agerpres.

Iranul a testat la sfârșitul lunii aprilie o nouă rachetă cu o rază de 2.000 de km după o serie de tiruri efectuate în martie, a declarat luni generalul Ali Abdollahi, șef adjunct al Statului Major General al forțelor armate iraniene, citat de un site de informații al televiziunii de stat, amintește France Presse.
Câteva ore mai târziu, ministrul apărării, generalul Hossein Dehghan, a negat această informație.
„Noi nu am efectuat un test de rachetă cu o asemenea rază de acțiune, așa cum a informat mass-media”, a declarat generalul Dehghan, citat de agenția oficială de presă IRNA.

Post-ul Iranul a testat lansarea unei rachete balistice? Ce spune Casa Alba apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Iranul a testat lansarea unei rachete balistice? Ce spune Casa Alba

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ofertă incredibilă pentru Messi, de la Manchester City. ^800.000 de lire sterline pe săptămână. E prima mișcare a lui Guardiola?

Ofertă incredibilă pentru Messi, de la Manchester City. ^800.000 de lire sterline pe săptămână. E prima mișcare a lui Guardiola? – Tabloidul ”The Sun”, citat de dolce-sport.ro, scrie vineri că …]

Sport 0 Comentarii

Simona Halep este imaginea unei campanii dedicată ajutorării copiilor născuți prematur? ”O să fiu și eu mămică, vreau copil, nu doar unul, ci mai mulți”. Cine este idolul în viață al sportivei numărul 1 a României! Simo a arătat lumii noua bijuterie, un ceas de firmă! GALERIE FOTO

Simona Halep este imaginea unei campanii dedicată ajutorării copiilor născuți prematur? ”O să fiu și eu mămică, vreau copil, nu doar unul, ci mai mulți”. Cine este idolul în viață …]

Sport 0 Comentarii

Spaniolii stau baricadați în hotel până la meci. Programul campionilor

Spaniolii stau baricadați în hotel până la meci. Programul campionilor – Naționala Spaniei nu iese astăzi din hotelul Grand City din Cluj-Napoca. Programul campionilor mondiali și europeni a început cu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*