4 aprilie 2016 Comentarii 0

Irina Begu și Alexandra Dulgheru se bat în Carolina de Sud

Irina Begu și Alexandra Dulgheru se bat în Carolina de Sud

Jucătoarele române de tenis Irina Begu şi Alexandra Dulgheru vor fi adversare în primul tur al turneului WTA ce se va desfăşura la Charleston în Carolina de Sud, şi care va începe luni, dotat cu premii totale de 687.900 dolari.

Irina Begu, 25 ani, locul 35 WTA a 13-a favorită a turneului a mai jucat o singură dată în carieră împotriva Alexandrei Dulgheru, 26 ani, locul 91 WTA, în 2014, la Campinas, în Brazilia la un turneu ITF. Begu a mers atunci mai departe după ce Alexandra Dulgheru a abandonat la scorul de 4-1 pentru adversara ei.

O a treia româncă, Patricia Maria Ţig (21 ani, locul 129 WTA), încearcă să ajungă pe tabloul principal de simplu. Ţig a dispus de britanica Laura Robson (22 ani, 504 WTA) cu 6-3, 6-3 în primul tur al calificărilor, după o oră şi 17 minute, notează Mediafax. Următoarea adversară a Patriciei va fi olandeza Lesley Kerkhove (24 ani, 194 WTA), pe care a învins-o anul acesta în calificări la Sankt-Petersburg, cu 7-6, 6-3.

Post-ul Irina Begu și Alexandra Dulgheru se bat în Carolina de Sud apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Irina Begu și Alexandra Dulgheru se bat în Carolina de Sud

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Caz dramatic în Brazilia! Și-a vândut medalia olimpică, pentru a plăti operația fiului!

Caz dramatic în Brazilia! Și-a vândut medalia olimpică, pentru a plăti operația fiului! – Caz dramatic în Brazilia. Fosta jucătoare Claudia Pastor și-a vândul medali de argint cucerită la Olimpiada de …]

Sport 0 Comentarii

TVR a scos de pe post o emisiune foarte apreciată

TVR a scos de pe post o emisiune foarte apreciată – TVR nu va mai transmite emisiunea „Cartea cea de toate zilele”, realizată de Cezar Paul Bădescu. Anunţul încetării colaborării …]

Sport 0 Comentarii

Revenire de senzaţie în gimnastica feminină românească. O multiplă campioană a intrat în concurs, după trei ani de pauză!

Revenire de senzaţie în gimnastica feminină românească. O multiplă campioană a intrat în concurs, după trei ani de pauză! – Cătălina Ponor, Mmultipla campioană la gimnastică, a revenit în concurs, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*