10 mai 2016 Comentarii 0

Irina Radu este noul președinte al TVR

Irina Radu este noul președinte al TVR

Irina Radu este noul președinte-director general al TVR. Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului au votat numirea Irinei Radu în funcția de președinte-director general al Societății Române de Televiziune (SRT).

Irina Radu, președintele interimat al TVR, a primit 304 voturi „pentru” și 8 împotrivă. Parlamentarii liberali au boicotat ședința, spunând că PNL nu este de acord cu modul în care propunerea a ajuns astăzi în plen.

Comisiile de Cultură au audiat doi candidați pentru șefia TVR, pe Monica Ghiurco, cea care a fost propusă prin vot de către Consiliul de Administrație, dar și pe Irina Radu, contracandidata sa în CA. Monica Ghiurco a primit în două rânduri aviz negativ din partea comisiilor. Ghiurco a catalogat votul comisiilor drept „un abuz și o forțare a legii”.

„Irina Radu a demonstrat că ține morțiș de scaun și nu o deranjează să își înceapă mandatul cu o încălcare a legii. Ea nu are decât cinci voturi în CA (dintre care trei sunt ale PSD-ului) și prin urmare nu este o propunere legitimă pentru funcția de PDG. Acum este evidentă politizarea excesivă a TVR și am văzut cu toții cine o instrumentează”, a spus Ghiurco, potrivit evz.ro.

Irina Radu a fost numită președinte interimar al TVR în septembrie 2015, după plecarea lui Stelian Tănase. Radu a fost director de programe în televiziunea publică, începând cu anul 2013. De asemenea, Radu a mai fost director al canalului TVR 1, din 2004 până în 2006, director interimar al canalului TVR 2 și pentru o scurtă perioadă director Evenimente Speciale.

 

Post-ul Irina Radu este noul președinte al TVR apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Irina Radu este noul președinte al TVR

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

ANCHETĂ! Vasile Turcu, acuzat că a distruge un simbol național! Fostul acționar de la Dinamo este indicat ca fiind vinovat pentru faptul că manifestările dedicate Zilei Naționale nu se țin în zona Arcului de Triumf! Importantul edificiu stă să cadă, la o trepidație puternică!

ANCHETĂ! Vasile Turcu, acuzat că a distruge un simbol național! Fostul acționar de la Dinamo este indicat ca fiind vinovat pentru faptul că manifestările dedicate Zilei Naționale nu se țin …]

Sport 0 Comentarii

BĂTĂI DE STRADĂ ÎN PARIS ÎNTRE PROTESTATARI ȘI POLIȚIE / VIDEO

BĂTĂI DE STRADĂ ÎN PARIS ÎNTRE PROTESTATARI ȘI POLIȚIE / VIDEO – Elevii de liceu au aruncat cu pietre și ouă  și s-au ciocnit cu poliția franceză care a răspuns …]

Sport 0 Comentarii

Armata merge cu jalba-n proțat pe FIFA și la UEFA! ^Coloneii și generalii vor retrogradarea Stelei! Răzvan Burleanu le râde în nas!

Armata merge cu jalba-n proțat pe FIFA și la UEFA! ^Coloneii și generalii vor retrogradarea Stelei! Răzvan Burleanu le râde în nas! – La sfârşitul anului 2014, CSA Steaua Bucureşti …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*