8 mai 2016 Comentarii 0

Isabelle Gullden, golghetera Ligii Campionilor: „Acest trofeu este bebeluşul nostru!”

Isabelle Gullden, golghetera Ligii Campionilor: „Acest trofeu este bebeluşul nostru!”

Victorie uriaşă pentru CSM Bucureşti în finala de la Budapesta a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Echipa noastră s-a impus, după executarea loviturilor de la 7 metri, în faţa echiepi Gyor şi a cucerit trofeul, la prima participare în această competiţie majoră. Eroina meciului a fost suedeza Isabelle Gullden, care a înscris nu mai puţin de 14 goluri din cele 25 reuşite de CSM Bucureşti, plus un gol, la loviturile de departajare.

„Acest trofeu al Ligii Campionilor este precum un copil. El este bebeluşul nostru!”, a mărturisit, la Dolce Sport, Isabella Gullden.

Sportiva suedeză a fost declarată golghetera din acest sezon a Ligii Campionilor, ea reuşind să marcheze nu mai puţin de 107 goluri.

„Sincer nu mă interesează prea mult faptul că am fost declarată golghetera competiţiei, atâta timp cât am cucerit acest trofeu. El este mult mai important pentru mine!”,a conchis Isabelle Gullden.

 

Post-ul Isabelle Gullden, golghetera Ligii Campionilor: „Acest trofeu este bebeluşul nostru!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Isabelle Gullden, golghetera Ligii Campionilor: „Acest trofeu este bebeluşul nostru!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

7 ani de la moartea lui ”Păsărilă”. Pe unul dintre ucigașii lui Marian Cozma l-au apucat remușcările și l-au ajuns blestemele. A făcut infarct în pușcărie! Suma de râs pe care ar trebui s-o primească familia, dar nici pe aceea n-o încasează!/ FOTO și VIDEO

7 ani de la moartea lui ”Păsărilă”. Pe unul dintre ucigașii lui Marian Cozma l-au apucat remușcările și l-au ajuns blestemele. A făcut infarct în pușcărie! Suma de râs pe …]

Sport 0 Comentarii

Miracol! Au sărit din fotoliile rulante la golul victoriei lui Liverpool contra lui Dortmund / VIDEO

Miracol! Au sărit din fotoliile rulante la golul victoriei lui Liverpool contra lui Dortmund / VIDEO – Fotbalul este capabil de minuni, pe teren și în afara lui. Cel mai …]

Sport 0 Comentarii

Naționala de homleși a România s-a calificat în faza a doua a Mondialului

Naționala de homleși a România s-a calificat în faza a doua a Mondialului – Naționala oamenilor fără adăpost din România s-a calificat în faza a doua a competiției care se …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*