Israela a dezvăluit secretul numelui ei. Cum o cheamă cu adevărat
23 aprilie 2016 Comentarii 0

Israela a dezvăluit secretul numelui ei. Cum o cheamă cu adevărat

Israela a dezvăluit secretul numelui ei. Cum o cheamă cu adevărat

Femeia de afaceri Israela Vodovoz a făcut o dezvăluire inedită de curând. Ea a spune că Israela nu este numele ei de botez, ci este dobândit la cerearea ei.

Povestea din spatele numelui Israelei este una interesantă, iar ea a vorbit în premieră despre acest lucru.

”Israela nu este numele meu de botez, pe mine mă chema Isabella. Mama mea îndrăgea o actriță franțuzoaică și voia să mă numească. Tatăl meu voia Ina. Așa că în acte am fost Isabella, iar în familie Ina. Am ajuns în Israel în 1964 și m-a întrebat o tipă cum mă cheamă. I-am zis că Isabella. Zice: ce înseamnă Isabella, Isebel? Am căutat ce înseamnă Isebel. Înseamnă prostituată, care era de fapt o spioană care își folosea farmecele feminine pentru a dezvălui secretele. A doua zi, am mers la Ministerul de Interne și i-am spus că nu mai vreau să mă cheme Israela, că eu sunt născută în 1948, exact ca în anul înființării statului Israel. Numele de Israela este foarte rar și în Israel”, a povestit Israela, la Antena Stars.

Este una dintre cele mai bogate femei de afaceri din România

Israela Vodovoz, în vârstă de 74 ani, este una dintre cele mai bogate femei de afaceri din țara noastră, având, în anul 2012, o avere estimată la 50 de milioane de euro. În ultimii ani, a declarat de mai multe ori că a început să aibă probleme financiare, fiind dispusă chiar să îşi vândă o proprietate pentru a face rost de bani. Femeia de afaceri a intrat în atenția presei în 2008, după ce s-a căsătorit cu Liviu Arnăutu, un bărbat cu 30 de ani mai tânăr.

0-286106-israela.jpg

Liviu şi Israela sunt căsătoriți de ani buni, însă la început numeni nu dădea vreo şansă relaţiei dintre ei, pe motiv că diferenţa de vârstă e prea mare. Mulţi au spus chiar că bărbatul s-ar fi căsătorit cu femeia de afaceri doar pentru averea pe care o deţinea. În prezent cei doi sunt la un pas de divorţ.

Post-ul Israela a dezvăluit secretul numelui ei. Cum o cheamă cu adevărat apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Israela a dezvăluit secretul numelui ei. Cum o cheamă cu adevărat

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Una dintre elevele lui Mircea Albulescu vorbeşte despre ultima întâlnire cu marele actor! „Abia după câteva vorbe m-a recunoscut”

Una dintre elevele lui Mircea Albulescu vorbeşte despre ultima întâlnire cu marele actor! „Abia după câteva vorbe m-a recunoscut” – Ana Maria Moldovan,  una dintre elevele lui Mircea Albulescu a …]

Sport 0 Comentarii

Petre Grigoraș a refuzat oferta de la ACS Poli Timișoara: ”Nu mă duc așa, ca prostul!”

Petre Grigoraș a refuzat oferta de la ACS Poli Timișoara: ”Nu mă duc așa, ca prostul!” – ACS Poli Timișoara este în căutare de antrenor, după ce antrenorul echipei bănățene, …]

Sport 0 Comentarii

A ținut doar o săptămână. Noul format din Formula 1, abandonat

A ținut doar o săptămână. Noul format din Formula 1, abandonat – Noul format al calificărilor eliminatorii din Formula 1 va fi abandonat după prima cursă a sezonului 2016, Marele …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*