Îți vine să crezi că sunt gemeni? S-au născut la doi ani distanță
19 aprilie 2016 Comentarii 0

Îți vine să crezi că sunt gemeni? S-au născut la doi ani distanță

Îți vine să crezi că sunt gemeni? S-au născut la doi ani distanță

Gemenii Oliver şi Isaac Best au fost concepuţi în acelaşi timp, prin fertilizare in vitro, dar s-au întâlnit abia luna trecută, când s-a născut Isaac.

Rachel și Richard Best din Marea Britanie au încercat de mai multe ori procedura de fertilizare artificială, însă fără niciun rezultat. Viața lor s-a schimbat, însă în iulie 2013. Atunci, unul dintre embrioni a fost introdus în uterul mamei, în timp ce al doilea a fost congelat. Din primul a venit pe lume băiețelul cel mare. Oliver s-a născut în 2014 și este perfect sănătos.

După nașterea sa, Rachel a încercat din nou procedura de fertilizare artificială, însă în zadar. A opta încercare a fost totuși cu noroc, astfel că în urmă cu o lună a venit pe lume Isaac.

Gemeni născuți la doi ani distanță

“Isaac trebuia să se nască pe 22 martie, când este ziua lui Oliver, ceea ce ar fi însemnat că este fix cu doi ani mai mic decât fratele său geamăn”, a povestit Rachel, potrivit Daily Mail.  Isaac s-a născut, însă, mai devreme, pe 17 martie. “Suntem că sunt gemeni, însă sunt geamănul mare și geamănul mic”, a mai povestit Racher.

Britanicii au cheltuit aproximativ 30.000 de lire pentru procedurile medicale, însă nu s-au gândit nicio clipă să renunțe la ideea de a avea copii.

Fotografii: North Foto

 

Post-ul Îți vine să crezi că sunt gemeni? S-au născut la doi ani distanță apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Îți vine să crezi că sunt gemeni? S-au născut la doi ani distanță

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Antrenorii-pariori Șumudică, Napoli și Stoican chemați azi la audieri. O mai scaldă mult Federația?

Antrenorii-pariori Șumudică, Napoli și Stoican chemați azi la audieri. O mai scaldă mult Federația? – Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF se face că lucrează. Deschide dosare, dar …]

Sport 0 Comentarii

Italia și-a prezentat costumele de gală. Vegheați de Michelangelo

Italia și-a prezentat costumele de gală. Vegheați de Michelangelo – Naționala de fotbal a Italiei, în frunte cu selecționerul Antonio Conte, s-a fotografiat sub David di Michelangelo. Squadra Azzurra și-a scos …]

Sport 0 Comentarii

Eliza Samara și-a asigurat medalia de bronz la dublu feminin. La prânz, luptă pentru medialie la individual chiar cu partenera de dublu, unguroaica Georgina Pota

Eliza Samara și-a asigurat medalia de bronz la dublu feminin. La prânz, luptă pentru medialie la individual chiar cu partenera de dublu, unguroaica Georgina Pota – Eliza Samara s-a calificat, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*