Îți vine să crezi că sunt gemeni? S-au născut la doi ani distanță
19 aprilie 2016 Comentarii 0

Îți vine să crezi că sunt gemeni? S-au născut la doi ani distanță

Îți vine să crezi că sunt gemeni? S-au născut la doi ani distanță

Gemenii Oliver şi Isaac Best au fost concepuţi în acelaşi timp, prin fertilizare in vitro, dar s-au întâlnit abia luna trecută, când s-a născut Isaac.

Rachel și Richard Best din Marea Britanie au încercat de mai multe ori procedura de fertilizare artificială, însă fără niciun rezultat. Viața lor s-a schimbat, însă în iulie 2013. Atunci, unul dintre embrioni a fost introdus în uterul mamei, în timp ce al doilea a fost congelat. Din primul a venit pe lume băiețelul cel mare. Oliver s-a născut în 2014 și este perfect sănătos.

După nașterea sa, Rachel a încercat din nou procedura de fertilizare artificială, însă în zadar. A opta încercare a fost totuși cu noroc, astfel că în urmă cu o lună a venit pe lume Isaac.

Gemeni născuți la doi ani distanță

“Isaac trebuia să se nască pe 22 martie, când este ziua lui Oliver, ceea ce ar fi însemnat că este fix cu doi ani mai mic decât fratele său geamăn”, a povestit Rachel, potrivit Daily Mail.  Isaac s-a născut, însă, mai devreme, pe 17 martie. “Suntem că sunt gemeni, însă sunt geamănul mare și geamănul mic”, a mai povestit Racher.

Britanicii au cheltuit aproximativ 30.000 de lire pentru procedurile medicale, însă nu s-au gândit nicio clipă să renunțe la ideea de a avea copii.

Fotografii: North Foto

 

Post-ul Îți vine să crezi că sunt gemeni? S-au născut la doi ani distanță apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Îți vine să crezi că sunt gemeni? S-au născut la doi ani distanță

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Șoc în scandalul oamenilor din sport implicați în scandalul pariurilor. Răzvan Burleanu, șeful FRF: ”Șumudică a recunoscut, îi așteptăm și pe ceilalți să facă la fel”

Șoc în scandalul oamenilor din sport implicați în scandalul pariurilor. Răzvan Burleanu, șeful FRF: ”Șumudică a recunoscut, îi așteptăm și pe ceilalți să facă la fel” – O declarație a …]

Sport 0 Comentarii

River Plate îi cere iertare lui Messi pentru incidentele de pe aeroportul Narita / VIDEO

River Plate îi cere iertare lui Messi pentru incidentele de pe aeroportul Narita / VIDEO – Clubul River Plate i-a cerut iertare, într-un comunicat, jucătorului echipei FC Barcelona Lionel Messi …]

Sport 0 Comentarii

MECIUL AMICAL ITALIA – ROMÂNIA (Bologna, 17 noiembrie, ora 21.45, PRO TV). Scouterii internaționali așteaptă ca selecționerul Anghel Iordănescu să promoveze cu mai mult curaj fotbaliști tineri. Italianul Alessandro Acri face lobby pentru atacanții Florin Tănase și George Pușcaș

MECIUL AMICAL ITALIA – ROMÂNIA (Bologna, 17 noiembrie, ora 21.45, PRO TV). Scouterii internaționali așteaptă ca selecționerul Anghel Iordănescu să promoveze cu mai mult curaj fotbaliști tineri. Italianul Alessandro Acri …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*