Iulia Vântur, cu mama lui Salman Khan la aeroport. Blonda se înţelege perfect cu „soacra”
13 mai 2016 Comentarii 0

Iulia Vântur, cu mama lui Salman Khan la aeroport. Blonda se înţelege perfect cu „soacra”

Iulia Vântur, cu mama lui Salman Khan la aeroport. Blonda se înţelege perfect cu „soacra”

Presa din India îi dă ca şi căsătoriţi pe Iulia Vântur şi pe Salman Khan, iar ultima ipostază în care a fost fotografiată blondina întăreşte şi mai mult această idee. Pentru prima dată, prezentatoarea TV a apărut, în public, cu mama lui Salman Khan.

Iulia Vântur a fost fotografiată, zilele trecute, pe aeroportul din Mumbai, unde se afla împreună cu mama şi cu una dintre surorile lui Salman Khan. Foarte grijulie, prezentatoarea TV îşi sprijinea „soacra”, care părea să aibă probleme de sănătate şi mergea destul de greu. Acestea s-au întors împreună din Punjab, acolo unde starul bollywoodian are filmări. După ce au ieşit din aeroport şi au urcat în aceeaşi maşină, Salman Khan a fost şi el văzut, la o altă ieşire.

3-3

Aceste imagini, scrie presa indiană, demonstrează încă o dată că relaţia lui Salman Khan cu Iulia Vântur se îndreaptă spre căsătorie, iar faptul că românca a fost acceptată de „soacră” este un semn că aceasta face, deja, parte din familia celebrului actor.

Foto: siasat.com.

Post-ul Iulia Vântur, cu mama lui Salman Khan la aeroport. Blonda se înţelege perfect cu „soacra” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Iulia Vântur, cu mama lui Salman Khan la aeroport. Blonda se înţelege perfect cu „soacra”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Marius Copil – Adrian Mannarino, optimile de finală de la Sofia / LIVESCORE

Marius Copil – Adrian Mannarino, optimile de finală de la Sofia / LIVESCORE – ATP SOFIA – optimile de finală (simplu) MARIUS COPIL – Adrian Mannarino (8) 0-0 / LIVE …]

Ruby, aşa cum nu ai mai văzut-o până acum! S-a transformat într-o sexy indiancă!

Ruby, aşa cum nu ai mai văzut-o până acum! S-a transformat într-o sexy indiancă! – Ruby este una dintre cele cai apreciate artiste de la noi. Dipă ce a scos …]

Sport 0 Comentarii

Până și rapidiștii l-au luat la mișto pe Marius Ninel Șumudică

Până și rapidiștii l-au luat la mișto pe Marius Ninel Șumudică – Rapid a bătut cu 1-0 Dunărea Călărași, vineri seară, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din divizia …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*