8 mai 2016 Comentarii 0

Jelena Grubisic, portarul turneului Final Four: „Este premiul întregii echipe!”

Jelena Grubisic, portarul turneului Final Four: „Este premiul întregii echipe!”

CSM Bucureşti a devenit a treia echipă din România care a cucerit Liga Campinilor la handbal feminin, după ce, în finala de la Budapesta a trecut, scor 29-26, după executarea loviturilor de la 7 metri, de echipa maghiară Gyor.

Un aport deosebit la obţinerea acestei performanţe l-a avut croata Jelena Grubisic, care a fost declarată cel mai bun portar al turneului Final Four.

„Mă simt fantastic, este ceva ce nu se poate explica. Am reușit un turneu grozav, un meci mare azi. Sper că spectatorii s-au bucurat de acest meci dificil. Noi am câștigat trofeul, l-am meritat și suntem foarte fericiți. Am dat totul pe teren, am vorbit înainte de meci să dăm totul și asta s-a întâmplat. Nu mă așteptam la acest premiu (MVP — n.r.), a fost o surpriză, dar nu este doar premiul meu, este premiul întregii echipe. Mi-au dat putere și m-au ajutat mult, așa că acest premiu este al nostru, al întregii echipe”, a spus, conform Agerpres, Grubisic după finală.

Portăriţa croată a continuat: ”Încă nu sunt conștientă că sunt campioană europeană, poate mâine dimineață, când mă voi trezi, mă voi simți mai bine. Pentru multe dintre noi a fost weekend-ul sezonului și probabil al carierei, așa că ne-am spus că trebuie să luăm titlul. Nu este niciun secret pentru această performanță, am avut o atmosferă grozavă la echipă, ne-am ajutat, am luptat una pentru alta și am făcut totul pentru echipă și am meritat să câștigăm”.

Jucătoarea  a adăugat că CSM se poate califica și sezonul viitor în Final Four și va încerca să-și apere titlul: ”Ne vor părăsi câteva jucătoare, dar așa e sportul, vor veni alte jucătoare și cred că vom avea o echipă de top și ne ne putem vedea iar în Final Four”.

Celelalte două echipe din România care au pus mâna pe preţiosul trofeu, care se numea pe atunci Cupa Campionilor Europeni, sunt Ştiinţa Bucureşti, în 1961, şi Rapid Bucureşti, în 1964.

Post-ul Jelena Grubisic, portarul turneului Final Four: „Este premiul întregii echipe!” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Jelena Grubisic, portarul turneului Final Four: „Este premiul întregii echipe!”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Irina Begu și Monica Niculescu bat tot la dublu. ^ Româncele s-au calificat în finala de la Wuhan, după o oră și jumătate de luptă

Irina Begu și Monica Niculescu bat tot la dublu. ^ Româncele s-au calificat în finala de la Wuhan, după o oră și jumătate de luptă – Perechea formată din jucătoarele …]

Sport 0 Comentarii

Tinerii cu venituri mici își vor putea lua case mai ușor | Facilități pentru profesori și medici

Tinerii cu venituri mici își vor putea lua case mai ușor | Facilități pentru profesori și medici – Guvernul a aprobat legislația secundară pentru punerea în aplicare a modificărilor aduse …]

Sport 0 Comentarii

Jose Mourinho reintră în scenă: “Voi reveni din vară!”

Jose Mourinho reintră în scenă: “Voi reveni din vară!” – Jose Mourinho, fostul manager de la Chelsea, a declarat, că a primit multe oferte, dar a preferat să aştepte momentul …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*