29 aprilie 2016 Comentarii 0

Jojo are planuri mari de Paşte, dar şi un regret! Ce şi-ar fi dorit vedeta să facă anul acesta de sărbători!

Jojo are planuri mari de Paşte, dar şi un regret! Ce şi-ar fi dorit vedeta să facă anul acesta de sărbători!

Jojo va petrece Paştele alături de familie şi băieţelul ei, Achim. Vedeta s-a pregătit intens pentru masa de Paşte, a încondeiat ouă împreună cu cel mic, pe care aşteaptă cu nerăbdare să le ciocnească. Actriţa şi-a amintit un episod amuzant pe care l-a trăit cu Achim anul trecut în preajma sărbătorilor.

Artista şi-ar fi dorit ca anul acesta să participe la un concurs pentru încondeierea ouălor. „În apropierea Paştelui, simt că trebuie să ofer familiei mele toată grija şi atenţia mea. Îmi amintesc de un moment emoţionant pe care l-am trăit alaturi de Achim, anul trecut, în apropierea Paştelui. Reuşisem să vopsim amândoi 40 de ouă, după ce micul meu mi-a propus sa le coloram în creioane. Îmi amintesc perfect replica lui: „Mami, am eu multe creioane colorate! Le colorăm?!”.V-am povestit  atunci că nu există placere mai mare decât ciocnitul ouălor de Paşte, iar acum că Achim a învăţat şi el acest obicei, suntem nerăbdători să aflăm care este oul învingător! :)) Mâine, vom repeta povestea. Încondeiem împreună ouăle şi sper că Achim să mă surprindă cu o altă tehnică. Cine ştie, poate acum îmi va propune să le pictăm cu acrilice :)).Îmi pare rău că nu am reuşit să mă înscriu la un curs de încondeiere, asta a fost dorinţa mea şi anul trecut, dar nici nu am nevoie de unul specializat, când am un mic artist alături. Până la urmă…frumuseţea nu înseamnă perfecţiune, ci emoţie!Paşte fericit să aveţi, dragii mei! Linişte în suflet, zile frumoase alaturi de cei pe care îi pretuiţi, lumină în spirit si multa iubire!”, a scris Jojo pe blog.

Post-ul Jojo are planuri mari de Paşte, dar şi un regret! Ce şi-ar fi dorit vedeta să facă anul acesta de sărbători! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Jojo are planuri mari de Paşte, dar şi un regret! Ce şi-ar fi dorit vedeta să facă anul acesta de sărbători!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gigi Nețoiu a făcut infarct, apoi a primit o veste colosală

Gigi Nețoiu a făcut infarct, apoi a primit o veste colosală – Gigi Nețoiu (56 de ani) a primit o veste bună la mai puțin de 24 de ore după …]

Sport 0 Comentarii

Jucătorii de la ACS Poli se lovesc între ei! Cine e ”criminalul”

Jucătorii de la ACS Poli se lovesc între ei! Cine e ”criminalul” – ACS Poli Timișiara are probleme de lot etapă de etapă, astfel că Florin Marin are dificultăți în …]

Sport 0 Comentarii

Israelienii care au spionat-o pe Kovesi au fost aduși la IGPR pentru percheziții informatice

Israelienii care au spionat-o pe Kovesi au fost aduși la IGPR pentru percheziții informatice – Cei doi cetățeni israelieni acuzați că au spionat-o pe Laura Codruța Kovesi au ajuns astăzi …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*