18 aprilie 2016 Comentarii 0

Judecătorul Bogdan Diaconescu, condamnat DEFINITIV la 7 ani şi jumătate de închisoare

Judecătorul Bogdan Diaconescu, condamnat DEFINITIV la 7 ani şi jumătate de închisoare

Sentința a fost dată după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, ca nefondat, apelul declarat de fostul magistrat împotriva sentinței formulate pe 23 decembrie 2015 de Curtea de Apel Craiova.

La Curtea de Apel Craiova, Bogdan Diaconescu a fost condamnat în decembrie 2015 la șapte ani și șase luni de închisoare pentru luare de mita în formă continuată, pedeapsa fiind contopită cu cea de patru ani și jumătate primită în ianuarie 2014.

Instanța a dedus din pedeapsa aplicată fostului magistrat perioada executată de la 7 iunie 2010 la 11 aprilie 2011, cât a stat în arest preventiv, și de la 31.01.2014 la zi.

De asemenea, Curtea de Apel Craiova a dispus menținerea sechestrului asigurător pe apartamentul lui Bogdan Diaconescu din orașul Balș, județul Olt, precum și confiscarea de la acesta a sumelor de 15.000 de euro, 45.000 de euro și 4.000 de lei.

Post-ul Judecătorul Bogdan Diaconescu, condamnat DEFINITIV la 7 ani şi jumătate de închisoare apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Judecătorul Bogdan Diaconescu, condamnat DEFINITIV la 7 ani şi jumătate de închisoare

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Meci fratricid, de care pe care în ”optimile” Cupei EHF. Corona Brașov sau HCM Roman? ”Vor fi scântei!”

Meci fratricid, de care pe care în ”optimile” Cupei EHF. Corona Brașov sau HCM Roman? ”Vor fi scântei!” – Manșa retur a optimilor de finală ale Cupei EHF, Corona Brașov …]

Sport 0 Comentarii

Pinalti, prins în ofsaid de DNA: și-a dus echipa în cantonament cu Poșta

Pinalti, prins în ofsaid de DNA: și-a dus echipa în cantonament cu Poșta – Gheorghe Ștefan, fost primar al municipiului Piatra Neamț, a fost trimis în judecată de DNA pentru …]

Încă o ploaie și Bucureștiul va deveni Veneția FOTO

Încă o ploaie și Bucureștiul va deveni Veneția FOTO – În anul 2021 Bucureşti vrea să devină capitală culturală europeană. Asta cu o singură condiţie: în anul respectiv să nu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*