6 mai 2016 Comentarii 0

Judecătorul din Timişoara care şantaja minore pentru sex, condamnat la închisoare

Judecătorul din Timişoara care şantaja minore pentru sex, condamnat la închisoare

Fostul judecător Nicolae Aurelian Tomuş a fost trimis în judecată în dosarul „minore pentru VIP-uri” şi condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pentru o perioadă de trei ani.

Procurorii DIICOT au trimis în judecată în toamna anului trecut mai multe VIP-uri din Timişoara acuzate că fac parte dintr-o reţea specializată în racolarea şi recrutarea tinerelor eleve, minore cu precădere, pe care le plasau clienţilor potenţi financiar, Printre inculpaţii trimişi în judecată în acest dosar a fost şi un magistrat de la Judecătoria Timişoara, Nicolae Aurelian Tomuş.

„Rolul acestuia (n.r. al lui Tomuş) în rândul membrilor grupării infracţionale avea o pondere foarte importantă prin funcţia de judecător pe care o ocupa în cadrul Judecătoriei Timişoara. Această ocupaţie reprezenta un atuu foarte important deoarece îi ajuta mult pe fiecare dintre membrii grupării care se confruntau cu probleme ce implica încălcarea legalităţii”, au arătat procurorii în rechizitoriul de trimitere în judecată, potrivit adevarul.ro.

 

Post-ul Judecătorul din Timişoara care şantaja minore pentru sex, condamnat la închisoare apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Judecătorul din Timişoara care şantaja minore pentru sex, condamnat la închisoare

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Cristiano Ronaldo a realizat un videoclip inedit pentru Crăciun

Cristiano Ronaldo a realizat un videoclip inedit pentru Crăciun – Cristiano Ronaldo este vedeta unui videoclip realizat pentru promovarea căștilor ROC de la Monster. Superstarul portughez de la Real Madrid a …]

Sport 0 Comentarii

Campionatul Mondial al Cluburilor începe joi. Programul meciurilor

Campionatul Mondial al Cluburilor începe joi. Programul meciurilor – Campionatul Mondial al Cluburilor, ediția 2015, la care iau parte câștigătoarele celor mai prestigioase competiții continentale din Europa, America de Nord, America …]

Sport 0 Comentarii

Rapid este condus, în Giuleşti, de CFR Suceava. Dan Alexa a fost trimis în tribună / LIVESCORE

Rapid este condus, în Giuleşti, de CFR Suceava. Dan Alexa a fost trimis în tribună / LIVESCORE – Luni seara se dispută ultimul meci din etapa a 10-a a Ligii …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*