4 aprilie 2016 Comentarii 0

Justițiile din Spania și Franța anunță deschiderea unor anchete, în cazul scandalului „Panama Papers”

Justițiile din Spania și Franța anunță deschiderea unor anchete, în cazul scandalului „Panama Papers”

Parchetul spaniol a deschis luni o anchetă în legătură cu suspiciuni de spălare de bani vizând firma panameză de avocatură implicată într-o amplă rețea de evaziune fiscală dezvăluită de o anchetă jurnalistică de proporții.

Parchetul Audienței Naționale, care instrumentează marile cazuri de infracțiuni economice și financiare, „a deschis o anchetă pentru spălare de bani, vizând cabinetul de avocatură Mossack Fonseca”, a declarat un responsabil al instituției, pentru AFP. În urma acelorași dezvăluiri cunoscute drept „Panama Papers”, justiția franceză a anunțat luni, la rândul său, deschiderea unei anchete pentru „spălare de bani în formă agravată”. Practicile dezvăluite de investigația jurnalistică sunt „susceptibile să privească rezidenți fiscali francezi”, a explicat Parchetul financiar francez, citat de AFP, scrie Agerpres.

Post-ul Justițiile din Spania și Franța anunță deschiderea unor anchete, în cazul scandalului „Panama Papers” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Justițiile din Spania și Franța anunță deschiderea unor anchete, în cazul scandalului „Panama Papers”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

ATA Racing Show. Cine a câștigat la cele patru clase și cine a făcut show

ATA Racing Show. Cine a câștigat la cele patru clase și cine a făcut show – Pilotul braşovean Dan Gîrtofan a fost responsabil cu spectacolul la ATA Racing Show, eveniment …]

Aleargă 10 km, deși mai are 5 săptămâni până va deveni mamă

Aleargă 10 km, deși mai are 5 săptămâni până va deveni mamă – Jodie Wick, o britanică de 27 de ani, vrea să facă un gest de-a dreptul nebunesc cum …]

Sport 0 Comentarii

Paşte trist pentru Andreea Marin! „Nu va fi cum mi-am dorit”

Paşte trist pentru Andreea Marin! „Nu va fi cum mi-am dorit” – În urmă cu aproape o lună, tatăl Andreei Marin a murit, iar prezentatoarea tv nu a trecut încă …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*