Kim Kardashian i-a înfuriat pe reprezentanții Azerbaidjan: ”Problemele de război și de pace sunt prea serioase pentru un star de reality –show”
7 aprilie 2016 Comentarii 0

Kim Kardashian i-a înfuriat pe reprezentanții Azerbaidjan: ”Problemele de război și de pace sunt prea serioase pentru un star de reality –show”

Kim Kardashian i-a înfuriat pe reprezentanții Azerbaidjan: ”Problemele de război și de pace sunt prea serioase pentru un star de reality –show”

Kim Kardashian a reușit să-i înfurieze pe reprezentanții Azerbaidjanului, după ce în urma violențelor dintre acest stat și Armenia, vedeta tv a făcut o postare pe rețelele de socializare în care își roagă fanii să se roage pentru pace. 

Diva, de origine armeană, a postat o imagine cu tancuri și două elicoptere cu mesajul „Mă rog pentru toți cei din Armenia și din întreaga lume. Să ne rugăm pentru pace”, imediat după ce zeci de oameni au fost uciși în violențele de la Nagorno-Karabah. Gestul ei i-a înfuriat la culme pe azerbaidjeni, care au pus-o imediat la punct pe vedetă. Ambasadorul Azerbaidjanului în SUA i-a sugerat să se concentreze pe emisiuniile ei și să nu mai intervină în conflictele politice. „Eu nu aș fi un bun star TV, așa că încerc să nu intru în domeniile, unde nu mă pricep. Ea e faimoasă și iubită de fanii ei, însă problemele de război și depace sunt prea serioase pentru un star de reality –show”, a declarat Elin Suleymanov pentru publicația Foreign Policy.

kim
Cel puțin 75 de oameni și-au pierdut viața, săptămâna aceasta, în cele mai puternice violențe dintre forțele armene și azere privind disputa pentru regiunea Nagorno-Karabakh.
Azerbaidjan și Armenia, două foste republici sovietice din sudul Caucazului, se află în conflict de la sfârșitul anilor 1980 asupra Nagorno-Karabah. Populat în majoritate de armeni, dar alipit Azerbaidjanului în epoca sovietică, Nagorno-Karabah a fost scena unui război ce a făcut 30.000 de morți și sute de mii de refugiați între 1988 și 1994.
În pofida unui acord de încetare a focului în 1994, nu a fost semnat un tratat de pace, de-a lungul frontierei de demarcație având loc ciocniri armate în mod regulat.

Post-ul Kim Kardashian i-a înfuriat pe reprezentanții Azerbaidjan: ”Problemele de război și de pace sunt prea serioase pentru un star de reality –show” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Kim Kardashian i-a înfuriat pe reprezentanții Azerbaidjan: ”Problemele de război și de pace sunt prea serioase pentru un star de reality –show”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Eleva de nota 10 din Bihor eliminată de la BAC a câştigat prima bătălie pe fond

Eleva de nota 10 din Bihor eliminată de la BAC a câştigat prima bătălie pe fond – Alexandra Burtă, eleva de nota 10 de la Ştei, judeţul Bihor, care a …]

Sport 0 Comentarii

Primul antrenor demis și la handbal: Energia a rămas fără tehnician

Primul antrenor demis și la handbal: Energia a rămas fără tehnician – Liviu Andrieș este prima ”victimă” din acest sezon competițional. Tehnicianul echipei și-a prezentat demisia în cursul acestei săptămâni …]

Sport 0 Comentarii

Ţii post? Uite ce conţine un produs pe care şi tu îl consumi în această perioadă. Te apucă groaza când îi citeşti eticheta

Ţii post? Uite ce conţine un produs pe care şi tu îl consumi în această perioadă. Te apucă groaza când îi citeşti eticheta – Citeste tot materialul aici Post-ul Ţii …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*