8 mai 2016 Comentarii 0

Kim Rasmunssen, antrenorul de la CSM Bucureşti: „Am câştigat luptând ca nişte nebuni în faţa unor fani fanatici”

Kim Rasmunssen, antrenorul de la CSM Bucureşti: „Am câştigat luptând ca nişte nebuni în faţa unor fani fanatici”

CSM Bucureşti a cucerit dramatic, după executarea loviturilor de la 7 metri, Liga Campionilor la handbal feminin, după o finală disputată la Budapesta cu Gyor.

Un mare merit în obţinerea acestui trofeu a avut antrenorul echipei bucureştene, danezul Kim Rasmussen, care, din păcate, va părăsi gruparea CSM la finalul acestui sezon.

„Sunt relaxat, chiar foarte relaxat. Ştiam că în prelungiri şi, mai apoi la loviturile de la 7 metri, eram deja câştigători. Dacă voi uita vreodată acest moment, mi-l va aminti această medalie pe care am primit-o, care este foarte grea!”, a declarat, la Dolce Sport, Kim Rasmunssen.

Tehnicianul a continuat: „Este de necrezut ce am realizat în acest sezon. Am câştigat la Budapesta trofeul Ligii Campionilor luptând ca nişte nebuni în faţa unor fani fanatici. Am încercat să le transmit sentimentul de învingător şi fetelor. În momentele de nebunie de pe teren, încerc să le ajut pe fete. Şi fanii români au fost minunaţi, ne-au purtat spre victorie”.

Kim Rasmunssen a vorbit şi despre petrecerea de după victorie: „Vom petrece până în zori, probabil că nu voi dormi toată noaptea. Vreau să mă bucur sincer de această noapte, nu vreau să comentez nimic despre viitorul meu!”.

Post-ul Kim Rasmunssen, antrenorul de la CSM Bucureşti: „Am câştigat luptând ca nişte nebuni în faţa unor fani fanatici” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Kim Rasmunssen, antrenorul de la CSM Bucureşti: „Am câştigat luptând ca nişte nebuni în faţa unor fani fanatici”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mitică Dragomir vrea să aducă la FC Voluntari tot ce a scuipat Steaua

Mitică Dragomir vrea să aducă la FC Voluntari tot ce a scuipat Steaua – Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, are o ofertă de a deveni președinte la FC Voluntari. …]

Sport 0 Comentarii

Patru echipe masculine de volei joacă miercuri şi joi în Europa. Rezultate

Patru echipe masculine de volei joacă miercuri şi joi în Europa. Rezultate – La mijlocul acestei săptămâni, patru echipe masculine de volei din România vor juca în Cupele Europene la …]

Sport 0 Comentarii

Fotbalul și handbalul se unesc în Asociația ”Renașterea Sportului Profesionist Românesc”. ^”Împreună pentru o legislație în interesul sportului”. Totul a plecat de la flori!

Fotbalul și handbalul se unesc în Asociația ”Renașterea Sportului Profesionist Românesc”. ^”Împreună pentru o legislație în interesul sportului”. Totul a plecat de la flori! – Liga Profesionistă de Fotbal și …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*