9 aprilie 2016 Comentarii 0

Klaus Iohannis, claxonat și fluierat în trafic

Klaus Iohannis, claxonat și fluierat în trafic

Președintele țării, Klaus Iohannis, a fost fluierat şi claxonat în trafic, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, după ce circulația a fost blocată, vineri după amiază, în jurul orei 17:00.

Șeful statului era însoțit de coloana oficială și se îndrepta spre Autostrada Bucureşti-Piteşti, încercând probabil să ajungă la Sibiu. Din acest motiv, circulația pe Bulevardul Iuliu Maniu din București a fost blocată diar șoferii s-au înfuriat și au început să claxoneze și să fluiere.

Un bucureștean care locuiește în zona unde s-au desfășurat evenimentele, a filmat de la balcon scena și a postat filmulețul pe pagina sa de Facebook.

 

// < ![CDATA[
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
// ]]>

Johanila in urma cu o ora grabindu-se spre casa (nu se stie care din ele) din Sibiu!A început weekendul!

Posted by Vasile Băescu on Friday, April 8, 2016

 

Un astfel de incident a avut loc și în 2015,  când poliţiştii au blocat timp de 10 minute traficul, pentru a face loc coloanei oficiale, iar în momentul în care aceasta a trecut pe bulevardul Iuliu Maniu, şoferii nemuţumiţi au claxonat şi huiduit.

Post-ul Klaus Iohannis, claxonat și fluierat în trafic apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Klaus Iohannis, claxonat și fluierat în trafic

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Marius Ninel Șumudică a făcut două dedicații speciale, după victoria din Moldova. ”Echipa va ajunge în Champions League!”

Marius Ninel Șumudică a făcut două dedicații speciale, după victoria din Moldova. ”Echipa va ajunge în Champions League!” – FC BOTOȘANI – ASTRA 0-1 Marius Ninel Șumudică (antrenor Astra), la …]

Sport 0 Comentarii

Campionatele Europene 2017 vor avea loc la Sala Polivalentă

Campionatele Europene 2017 vor avea loc la Sala Polivalentă – Uniunea Europeană de Gimnastică, alături de Federația Română de Gimnastică, anunță în mod oficial că ediția din anul 2017 a …]

Sport 0 Comentarii

Vlad Chiricheş le-a răspuns fanilor care l-au huiduit cu Finlanda, după calificarea naţionalei la Euro 2016. “Am suferit dar cel mai important e că în ciuda multor critici am aratăt mult caracter şi forţa grupului a fost determinantă”

Vlad Chiricheş le-a răspuns fanilor care l-au huiduit cu Finlanda, după calificarea naţionalei la Euro 2016. “Am suferit dar cel mai important e că în ciuda multor critici am aratăt …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*