La ce truc apelează artista ce-i face concurență Mariei Dragomiroiu, când intră în biserică!
5 mai 2016 Comentarii 0

La ce truc apelează artista ce-i face concurență Mariei Dragomiroiu, când intră în biserică!

La ce truc apelează artista ce-i face concurență Mariei Dragomiroiu, când intră în biserică!

Maria Olteanu este, fără îndoială, una dintre artistele cu cel mai frumos păr, de care are însă foarte mare grijă.

maria par 1

Nu s-a mai tuns de mai bine de 12 ani, nu s-a vopsit niciodată și are un păr mai ceva ca al Mariei Dragomiroiu. Ei bine, cunoscuta cântăreață de muzică populară, Maria Olteanu, cea despre care este vorba, are mare grijă de podoaba sa capilară, folosind pentru întreținerea acesteia foarte multe produse naturiste. Deși este tare mândră de părul său, și nu puține sunt colegele sale de scenă care o invidiază, artista este nevoită ”să nu-l țină la vedere tot timpul”.

maria par

Mai precis, foarte credincioasă, frumușica solistă obișnuiește să meargă la biserică, mai ales atunci când merge în vizită la bunica sa, din Scornicești. Ei bine, în acele momente, când calcă pragul lăcașului sfânt, artista își acoperă părul cu o basma unicat, împrumutată chiar de la mamaie, lucrată manual, care în prezent valorează destul de mult.

Post-ul La ce truc apelează artista ce-i face concurență Mariei Dragomiroiu, când intră în biserică! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – La ce truc apelează artista ce-i face concurență Mariei Dragomiroiu, când intră în biserică!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Caterincă pe seama lui Marius Șumudică, tehnician bănuit că joacă la pariuri. ”Chiar dacă nu ar mai avea voie în fotbal, îl fac contabil la o firmă de zarzavat și tot îl las antrenor”

Caterincă pe seama lui Marius Șumudică, tehnician bănuit că joacă la pariuri. ”Chiar dacă nu ar mai avea voie în fotbal, îl fac contabil la o firmă de zarzavat și …]

Sport 0 Comentarii

Veste bună pentru familia Bodnariu. Unul dintre copii se va întoarce acasă

Veste bună pentru familia Bodnariu. Unul dintre copii se va întoarce acasă – Potrivit unui comunicat remis de către pastorul Cristian Ionescu, purtătorul de cuvânt al familiei, un judecător a …]

Sport 0 Comentarii

Un fost prefect al judeţului Dâmboviţa a murit! Era unul dintre cei mai cunoscuţi statisticieni din Europa!

Un fost prefect al judeţului Dâmboviţa a murit! Era unul dintre cei mai cunoscuţi statisticieni din Europa! – Doliu în lumea politică din România. Unul dintre cei mai cunoscuţi staticieni …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*