La ce truc apelează artista ce-i face concurență Mariei Dragomiroiu, când intră în biserică!
5 mai 2016 Comentarii 0

La ce truc apelează artista ce-i face concurență Mariei Dragomiroiu, când intră în biserică!

La ce truc apelează artista ce-i face concurență Mariei Dragomiroiu, când intră în biserică!

Maria Olteanu este, fără îndoială, una dintre artistele cu cel mai frumos păr, de care are însă foarte mare grijă.

maria par 1

Nu s-a mai tuns de mai bine de 12 ani, nu s-a vopsit niciodată și are un păr mai ceva ca al Mariei Dragomiroiu. Ei bine, cunoscuta cântăreață de muzică populară, Maria Olteanu, cea despre care este vorba, are mare grijă de podoaba sa capilară, folosind pentru întreținerea acesteia foarte multe produse naturiste. Deși este tare mândră de părul său, și nu puține sunt colegele sale de scenă care o invidiază, artista este nevoită ”să nu-l țină la vedere tot timpul”.

maria par

Mai precis, foarte credincioasă, frumușica solistă obișnuiește să meargă la biserică, mai ales atunci când merge în vizită la bunica sa, din Scornicești. Ei bine, în acele momente, când calcă pragul lăcașului sfânt, artista își acoperă părul cu o basma unicat, împrumutată chiar de la mamaie, lucrată manual, care în prezent valorează destul de mult.

Post-ul La ce truc apelează artista ce-i face concurență Mariei Dragomiroiu, când intră în biserică! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – La ce truc apelează artista ce-i face concurență Mariei Dragomiroiu, când intră în biserică!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

De ce nu bate Andone penalty-uri la Cordoba, e fan Ronaldo și încântat de golul cu Italia

De ce nu bate Andone penalty-uri la Cordoba, e fan Ronaldo și încântat de golul cu Italia – Florin Andone a fost vedeta emisiunii Planta Seguda, de la Canal +, …]

Sport 0 Comentarii

Duminică, ora 5.00. Lucian Bute vs James DeGale. ^Gălățeanul luptă să-și recâștige centura IBF la supermijlocie. Bate-l pe britanicul arogant!

Duminică, ora 5.00. Lucian Bute vs James DeGale. ^Gălățeanul luptă să-și recâștige centura IBF la supermijlocie. Bate-l pe britanicul arogant! – Duminică dimineață, în jurul orei 5.00 (ora României), în …]

Sport 0 Comentarii

După Nicușor Ceaușescu, o altă odraslă de dictator a picat în mrejele Nadiei Comăneci / FOTO ÎN ARTICOL

După Nicușor Ceaușescu, o altă odraslă de dictator a picat în mrejele Nadiei Comăneci / FOTO ÎN ARTICOL – Nadia Comăneci a fost și rămâne o atracție oriunde merge în …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*