5 mai 2016 Comentarii 0

La înmormântarea lui Marian Dârță nici clopotele nu au bătut cum trebuie. Vedetele nu au venit să-l conducă pe ultimul drum pe creator

La înmormântarea lui Marian Dârță nici clopotele nu au bătut cum trebuie. Vedetele nu au venit să-l conducă pe ultimul drum pe creator

Marian Dârţă, numit şi „Stilistul vedetelor”, a fost înmormântat în cimitirul din satul ilfovean Sinteşti, lângă bunicii săi, aşa cum şi-a dorit. Până atunci, trupul lui a fost depus la capela cimitirului Bellu. Familia a refuzat inițiativa lui Gigi Becali de a-i cumpără un loc de veci în Capitală. Niciun personaj cunoscut din lumea mondenă nu s-a chinuit să ajungă la înmormântare.

Cortegiul cu sicriul trupului neînsuflețit al lui Marian Dîrță a pornit de la Cimitirul Bellu în jurul orei 13.40 și a ajuns la în Sintești, sat din comuna Vidra din Ilfov, după aproximativ 50 de minute.

Doar 100 de persoane, rude, apropiați sau curioși din Sintești au venit la înmormântarea celui care era considerat un fel de creator al vedetelor. Preotul de la Biserica Adormirii Maicii Domnului din Sintești și-a arătat nemulțumirea de modul cum se bătea clopotele. „Rar și tare, nu așa”, a bolborosit acesta. Degeaba, cei doi adolescení care primise grija clopotului băteau des, parcă anunțau recreația la școală.

Ceremonia a fost una simplă. Sicriul a fost unul de culoare albă și a fost dus din capela bisericii, unde a fost ținută ultima slujbă înainte îngropării, de șase bărbați spre locul de veci unde se va odihni Marian Dîrță.

Așa cum au precizat membrii familiei, Marian Dârță și-a dorit să fie îngropat îmbrăcat în alb, așa că familia i-a pregătit un astfel de costum pentru a-i respecta voia.

Doar vreo 25 de coroane a primit familia acestuia. O fotografia a acestuia din tinerețe, de peste doi metri înălțime, a fost pusă într-o ramă de flori și a fost rezemată de gardul bisericii.

Rudele lui Marian Dârță a refuzat însă oferta lui Gigi Becali care s-a oferit să-i cumpere un loc de veci în București.

“Am înțeles că s-a spus că domnul Becali s-a oferit să ne ajute cu un loc de veci și că dânsul va plăti cheltuielile de înmormântare. Noi îi mulțumim pentru că i-a cumpărat lui Marian, în trecut și din strainatate, un medicament scump care a costat in jur de 140 de milioane de lei vechi, respectiv in jur de 3.500 de euro. Ni le-a adus pana în fața blocului, iar Marian când lua pastilele se închina și se ruga pentru domnului Becali. De asta spun, ii multumim din suflet domnului Becali, el probabil ca a crezut ca nu aveam loc de veci, nu avem in Bucuresti, dar il vom duce pe Marian in localitatea Sintesti, la cimitirul unde se odihnesc bunicii nostri materni”, a explicat Loredana, sora lui Marian Darta.

 

 

Post-ul La înmormântarea lui Marian Dârță nici clopotele nu au bătut cum trebuie. Vedetele nu au venit să-l conducă pe ultimul drum pe creator apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – La înmormântarea lui Marian Dârță nici clopotele nu au bătut cum trebuie. Vedetele nu au venit să-l conducă pe ultimul drum pe creator

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Gest impresionant pentru Ovidiu Anton. Ce au făcut jurnaliştii acreditaţi la Eurovision pentru artist | VIDEO

Gest impresionant pentru Ovidiu Anton. Ce au făcut jurnaliştii acreditaţi la Eurovision pentru artist | VIDEO – Jurnaliştii acreditaţi la Eurovision, împreună cu reprezentanta Moldovei la acest concurs, au făcut …]

Sport 0 Comentarii

Glumă macabră pe un stadion din România: s-a ținut un minut de reculegere în memoria unei persoane care nu murise!

Glumă macabră pe un stadion din România: s-a ținut un minut de reculegere în memoria unei persoane care nu murise! – Moment tragicomic, la stadionul Farul – FC Balotești (5-2), …]

Sport 0 Comentarii

Benzema nu se sinchisește că va fi exclus din naționala Franței: dublă cu Getafe. Rezultate

Benzema nu se sinchisește că va fi exclus din naționala Franței: dublă cu Getafe. Rezultate – După înfrângerea din El Clasico, Real Madrid a câștigat al patrulea meci la rând: …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*