Lady Gaga și-a șocat fanii cu ultima apariție! E tristă și plină de vănătâi suspecte! Ce a pățit artista| GALERIE FOTO
6 mai 2016 Comentarii 0

Lady Gaga și-a șocat fanii cu ultima apariție! E tristă și plină de vănătâi suspecte! Ce a pățit artista| GALERIE FOTO

Lady Gaga și-a șocat fanii cu ultima apariție! E tristă și plină de vănătâi suspecte! Ce a pățit artista| GALERIE FOTO

Lady Gaga a fost surprinsă zilele trecute ieșind dintr-o clădire cu producătorul muzical Mark Ronson. Însă, înfățișarea artistei i-a îngrijorat pe fanii acesteia.

Controversata artistă părea extrem de tristă, purtând o perucă șatenă, însă ceea ce a atras atenția tuturor au fost vânătăile suspecte de pe picioare, în special una de pe cel stâng, pe care Gaga nici măcar nu a încercat să o acopere, ci și-a luat o pereche de pantaloni scurți.

Rănile de pe aceasta sunt cu atât mai îngrijorătoare, cu cât joi seara la un eveniment, unde și-a lansat, în scop caritabil, linia de haine Love Bravery, împreună cu Elton John, a avut un discurs emoționant legat de compasiune. „Trebuie să facem aceată lume un loc mai plăcut și mai curajos, unde femeile și bărbații de oriunde să poată trăi în compasiune”, a spus aceasta.

Lady Gaga Sighting, 050516

Celebra cântăreață, în vârstă de 30 de ani, a povestit că, în trecut, a mai fost victima violenței.  La vârsta de 19 ani, a trăit unul dintre cele mai sumbre evenimente din viața ei, fiind violată.

Fotografii: Northfoto

 

 

 

Post-ul Lady Gaga și-a șocat fanii cu ultima apariție! E tristă și plină de vănătâi suspecte! Ce a pățit artista| GALERIE FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Lady Gaga și-a șocat fanii cu ultima apariție! E tristă și plină de vănătâi suspecte! Ce a pățit artista| GALERIE FOTO

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mutu nu mai tace: ”Cea mai mare luptă este să crezi în tine atunci când nimeni n-o mai face!”

Mutu nu mai tace: ”Cea mai mare luptă este să crezi în tine atunci când nimeni n-o mai face!” – Acuzat că ar fi petrecut o noapte de pomină alături …]

Sport 0 Comentarii

Chiricheș, spectator la meciurile lui Napoli. Succes cu Juve. Recital Roma! / VIDEO

Chiricheș, spectator la meciurile lui Napoli. Succes cu Juve. Recital Roma! / VIDEO – Antrenorul Maurizio Sarri, de la Napoli, se ține de cuvânt. Nu l-a dorit pe Vlad Chiricheș …]

Sport 0 Comentarii

Simone Tempestini a terminat pentru a doua oară consecutiv în puncte în WRC 2

Simone Tempestini a terminat pentru a doua oară consecutiv în puncte în WRC 2 – Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au reușit să termine din nou în puncte la cea …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*