Larisa Drăgulescu, goală în cadă, cu iubitul. Ce se vede în imagine | FOTO ÎN ARTICOL
4 mai 2016 Comentarii 0

Larisa Drăgulescu, goală în cadă, cu iubitul. Ce se vede în imagine | FOTO ÎN ARTICOL

Larisa Drăgulescu, goală în cadă, cu iubitul. Ce se vede în imagine | FOTO ÎN ARTICOL

Larisa, fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu, este în culmea fericirii și nu ezită să arate acest lucru lumii întregi.

Larisa este topită după logodnicul ei, Rareș, cei doi afișându-se în ipostaze tandre în orice situație. Și cum Larisa este o tipă lipsită de inhibiții după nenumărate pictoriale în care a apărut goală, inclusiv unul într-o revistă pentru bărbați, cei doi nu s-au sfiit să arate ceva mai mult. Așa că aflați în Germania, Larisa și Rareș s-au pozat goi, în cadă, savurând câte un pahar de șampanie.

”Dacă trebuie să alegi între suflet și bani, alege sufletul, el face toți banii”, este mesajul pe care Larisa l-a scris lângă fotografia de mai jos.

13150102_10206407963220307_830425429_n

”Porumbeii” au păstrat o notă de mister, ea având grijă să își acopere sânii cu mâinile. Totuși, întrebarea pe care și-au pus-o cei care au văzut imaginea a fost: oare cine mai era cu ei în baie și le-a făcut poza? Și asta pentru că este clar că nu și-au făcut selfie.

 

Post-ul Larisa Drăgulescu, goală în cadă, cu iubitul. Ce se vede în imagine | FOTO ÎN ARTICOL apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Larisa Drăgulescu, goală în cadă, cu iubitul. Ce se vede în imagine | FOTO ÎN ARTICOL

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Deși n-are trei degete la mâna stângă și două la dreapta, Mihaela Ozun face volei de mare performanță. ”Mi-ar plăcea să fiu și jurnalistă” | INTERVIU

Deși n-are trei degete la mâna stângă și două la dreapta, Mihaela Ozun face volei de mare performanță. ”Mi-ar plăcea să fiu și jurnalistă” | INTERVIU – Voleibalista Mihaela Ozun …]

Sport 0 Comentarii

Dan Petrescu va fi din nou prezent la Campionatul Mondial de tăiat lemne!

Dan Petrescu va fi din nou prezent la Campionatul Mondial de tăiat lemne! – Campionatul Mondial al Tăietorilor de Lemne – STIHL Timbersports va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni …]

Sport 0 Comentarii

WTA o felicită pe Simona Halep pentru calificarea la Singapore și îi așteaptă numeroșii fani în tribune

WTA o felicită pe Simona Halep pentru calificarea la Singapore și îi așteaptă numeroșii fani în tribune – WTA a anunțat oficial că, grație traseului foarte bun din acest an, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*