10 mai 2016 Comentarii 0

Laura Codruța Kovesi, audiată la DIICOT în dosarul spionilor israelieni

Laura Codruța Kovesi, audiată la DIICOT în dosarul spionilor israelieni

Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, a fost audiată în calitate de martor în dosarul israelienilor care au spionat-o. Șefa DNA a atras atenția că nu toate informațiile care au apărut în spațiul public sunt reale și că familia sa nu a fost monitorizată.

„Am dat declaraţii la DIICOT în calitate de martor cu privire la ce s-a întâmplat. Membrii familiei mele au fost audiaţi. Şi tatăl meu. Nu suntem copii, nici eu, nici familia mea. Nimeni nu a dat date. Sunt convinsa că procurorii DIICOT vor afla cine este clientul acelei companii. Întotdeauna am respectat legea, nu am nici un fel de teama de absolut nimic. Cred că toate aceste acţiuni sunt concertate pentru a încerca intimidarea sistemtului judiciar”, a spus Kovesi, într-un interviu la Europa FM, citată de Mediafax.

„Nu toate informaţiile care au apărut în spaţiul public sunt reale, nimeni din familia mea nu a avut conturile sparte, nu au fost monitorizaţi. Pe parcursul unei zile şi jumătate s-au dat telefoane familiei mele şi unor prieteni, prin care s-a încercat aflarea unor informaţii”, a explicat șefa DNA.

Ron Weiner si David Gelcowicz, angajați ai firmei Black Cube, sunt arestati preventiv pentru spionarea procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Procurorii susţin că Weiner Ron si Geclowicz David au efectuat multiple apeluri telefonice cu caracter amenințător, precum și atacuri de tip phishing în vederea sustragerii de informaţii din conturi de email.

Weiner este cel care răspundea efectiv de partea informatică a operațiunii, susțin procurorii, în timp ce Geclowicz contacta persoane din anturajul și familia persoanei publice vizate – ambii fiind coordonați din centrala firmei pentru care lucrau.

Werner și Geclowicz și-au derulat acțiunile din teren pe parcursul lunii martie și în acest timp au spart trei dintre conturile de email ale apropiaților lui Kovesi.

Citește și: EXCLUSIV | Hackereală în șlapi. Un belgian de 25 de ani plănuia dintr-un hotel s-o hărțuiască pe cea mai puternică femeie din România

Post-ul Laura Codruța Kovesi, audiată la DIICOT în dosarul spionilor israelieni apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Laura Codruța Kovesi, audiată la DIICOT în dosarul spionilor israelieni

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Simone Tempestini a terminat pentru a doua oară consecutiv în puncte în WRC 2

Simone Tempestini a terminat pentru a doua oară consecutiv în puncte în WRC 2 – Simone Tempestini și Matteo Chiarcossi au reușit să termine din nou în puncte la cea …]

Sport 0 Comentarii

Cele mai mari staruri din sport au spus ”Je suis Paris”. Din tenis, au fost aleși Sharapova, Navratilova, Sampras, Dimitrov, Agassi și Nadal. Lipsește Simona Halep / VIDEO

Cele mai mari staruri din sport au spus ”Je suis Paris”. Din tenis, au fost aleși Sharapova, Navratilova, Sampras, Dimitrov, Agassi și Nadal. Lipsește Simona Halep / VIDEO – Lumea …]

Sport 0 Comentarii

Camelia Potec va asista la aprinderea flăcării olimpice

Camelia Potec va asista la aprinderea flăcării olimpice – Viața merge înainte și după ratarea rușinoasă a calificării echipei de gimnastică la Rio.  Președinta Federației Române de Natație și Pentatlon …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*