Le-a dat peste nas tuturor! Andreea Banică spune tot despre relaţia cu Cristina Rus!
16 aprilie 2016 Comentarii 0

Le-a dat peste nas tuturor! Andreea Banică spune tot despre relaţia cu Cristina Rus!

Le-a dat peste nas tuturor! Andreea Banică spune tot despre relaţia cu Cristina Rus!

Andreea Bănică şi Cristina Rus vor urca din nou împreună pe scenă, după mulţi ani în care cele două nu au avut o relaţie prea strînsă. Astfel că, trupa Blondy se va reuni în acest weekend pentru doar câteva ore, spre încântarea fanilor care au aşteptat mult timp acest moment.

Deşi s-a spus că nu prea se au la suflet, anunţul făcut de interpretă pe contul de Facebook, demonstrează contrariul. „Mi-a rămas în suflet şi mă bucur să cântăm din nou împreună duminică, 16 aprilie, ora 21.”, a scris Andreea Bănică în descrierea imaginii în care apare alături de vechea colegă. Astfel că, vedeta demostrează tuturor că relaţia dintre ea şi Cristina este în continuare bună.

cristina rus si andreea banica

Acum mămici- Andreea are o fetiță, pe Sofia, în timp ce Cristina Rus, care a avut timp mai mult timp, are doi copii, pe Dragoș și Cristina Maria- cele două Blondy s-au despărțit în 2005 când au ajuns la concluzia că fiecare este mai câștigată dacă urmează propriul drum. Și așa a fost, Cristina a câștigat un soț a cărui avere controversată a convins-o să devină soție și mamă de carieră iar Andreea a câștigat un loc foarte bun pe piața muzicală.

Post-ul Le-a dat peste nas tuturor! Andreea Banică spune tot despre relaţia cu Cristina Rus! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Le-a dat peste nas tuturor! Andreea Banică spune tot despre relaţia cu Cristina Rus!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

”Curaj, putem bate Steaua!”. Reacția roș-albaștrilor, înaintea derby-ului din Cupă, de miercuri. Cer sprijinul fanilor

”Curaj, putem bate Steaua!”. Reacția roș-albaștrilor, înaintea derby-ului din Cupă, de miercuri. Cer sprijinul fanilor – Steaua și Dinamo joacă miercuri ultimul derby al sezonului, returul semifinalelor Cupei României. În …]

Sarcina a făcut schimbări radicale în cuplul lor! Cum au apărut Marian Ionescu și Octavia Geamănu în lume

Sarcina a făcut schimbări radicale în cuplul lor! Cum au apărut Marian Ionescu și Octavia Geamănu în lume – La două zile de când au făcut public anunțul că vor …]

Sport 0 Comentarii

Dinamo s-a calificat în turul III preliminar din Cupa EHF

Dinamo s-a calificat în turul III preliminar din Cupa EHF – CS Dinamo București s-a calificat în turul al treilea preliminar al Cupei EHF la handbal masculin, duminică, după ce …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*