Le-au dat planurile peste cap! Patru noi concurenţi au intrat în „Ferma vedetelor”! „Ce cauţi tu aici?”
6 aprilie 2016 Comentarii 0

Le-au dat planurile peste cap! Patru noi concurenţi au intrat în „Ferma vedetelor”! „Ce cauţi tu aici?”

Le-au dat planurile peste cap! Patru noi concurenţi au intrat în „Ferma vedetelor”! „Ce cauţi tu aici?”

Concurenţii de la Ferma vedetelor au avut parte de o surpriză de proporţii, în ediţia de marţi, 5 aprilie. Atunci când începuse deja să îşi facă noi strategii, planurile le-au fost date peste cap, odată cu intrarea în competiţie a celor patru concurenţă.

12938195_989827171112632_2606696390082471034_n

Denis Ștefan, Vasile Calofir, Elena Lasconi și Roxana Nemeș sunt noii concurenți din acest sezon al „Fermei Vedetelor”. Cel mai bine primit a fost Calofir, în special de către Sorana, dar şi Denis Ştevan, unul dintre prietenii buni ai lui Octavian Strunilă. „Ce cauţi tu aici? Nu îmi vine să cred. Hai să te pup”,  i-a spus actorul lui Denis Ştefan.

Sorana a fost aleasă fermierul săptămânii de către Ami, care a părăsit competiţia în urmă cu o săptămână. Ca servitori, interpreta i-a ales pe Stoian şi Maria Constantin, însă primul duelist este jurnalistul tv.

 

 

Post-ul Le-au dat planurile peste cap! Patru noi concurenţi au intrat în „Ferma vedetelor”! „Ce cauţi tu aici?” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Le-au dat planurile peste cap! Patru noi concurenţi au intrat în „Ferma vedetelor”! „Ce cauţi tu aici?”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Adriana Bahmuţeanu, mesaj sfâşietor pentru Marian Dârţă! „Dumnezeu să fie cu tine”

Adriana Bahmuţeanu, mesaj sfâşietor pentru Marian Dârţă! „Dumnezeu să fie cu tine” – Aflat pe un pat de spital, Marian Dârţă este susţinut moral de toţi cei care îl cunosc …]

Urarea de Paste a muzeului Antipa s-a viralizat pe Facebook. Cum arata „iepurasul de cinci milioane de ani vechime”

Urarea de Paste a muzeului Antipa s-a viralizat pe Facebook. Cum arata „iepurasul de cinci milioane de ani vechime” – Muzeul National de Istorie Grigore Antipa a publicat, pe pagina …]

Sport 0 Comentarii

Rotariu: ”A fost noroc”. Stoichiță: ”Victorie nemeritată”. Pecanha: ”E rușine, frate!”

Rotariu: ”A fost noroc”. Stoichiță: ”Victorie nemeritată”. Pecanha: ”E rușine, frate!” – DECLARAȚII DUPĂ PETROLUL – DINAMO 1-2 Dorin Rotariu, atacant Dinamo ”A fost o victorie cu muncă, cu sacrificiu, …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*