22 aprilie 2016 Comentarii 0

LIBERTATEA TE AJUTĂ: Restricții de circulație pe Valea Oltului, înainte și după Paști

LIBERTATEA TE AJUTĂ: Restricții de circulație pe Valea Oltului, înainte și după Paști

Cei care vor să evite aglomerația de pe Valea Prahovei și aleg să circule, în perioada sărbătorilor de Paști, spre și dinspre Ardeal, pe Valea Oltului, trebuie să știe că, în această perioadă, pe acest traseu extrem de solicitat există câteva restricții de circulație.

La Km 237+051, între localitățile Cîinenii Mari și Râul Vadului, se derulează lucrări de consolidare și reparații la Pasajul CFR. Lucrările vor dura până la jumătatea lunii iulie 2016. Până atunci, în zonă se va circula cu greutate, pe un drum de ocolire improvizat. De asemenea, până la 30 iunie, 2016, traficul rutier va fi restricţionat pe sectorul drumului naţional DN 7 cuprins între km 200+615  și  km 200+815, unde traficul se va desfășura dirijat de semafor. Timp de circa patru luni, aici se fac lucrări de consolidare a viaductului Cârligul Mic, între Căciulata și Brezoi. ”Precizăm că, în acord cu reglementările în vigoare, respectiv Legea 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările ulterioare, conducătorii auto au obligaţia să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară, precum şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la locul desfăşurării evenimentului. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau poate fi accesată pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale”, se arată într-o informare de  CNADNR.

Post-ul LIBERTATEA TE AJUTĂ: Restricții de circulație pe Valea Oltului, înainte și după Paști apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – LIBERTATEA TE AJUTĂ: Restricții de circulație pe Valea Oltului, înainte și după Paști

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

A lăsat Rapidul pentru prima ligă poloneză, dar a fost dat afară fără să apuce să joace!

A lăsat Rapidul pentru prima ligă poloneză, dar a fost dat afară fără să apuce să joace! – Fostul atacant al Rapidului, Andrei Ciolacu (23 de ani), şi-a reziliat de …]

Sport 0 Comentarii

Pe olteni i-a luat, din nou, valul! Andrei Ivan, comparat cu un mare atacant al lumii: ”Are cam aceleași calități și la puțini fotbaliști am văzut așa ceva!”

Pe olteni i-a luat, din nou, valul! Andrei Ivan, comparat cu un mare atacant al lumii: ”Are cam aceleași calități și la puțini fotbaliști am văzut așa ceva!” – Fostul …]

Sport 0 Comentarii

Ştefan Radu a pierdut Derby della Capitale, AS Roma – Lazio 2-0 / GALERIE FOTO

Ştefan Radu a pierdut Derby della Capitale, AS Roma – Lazio 2-0 / GALERIE FOTO – Internaţionalul român Ştefan Radu a fost integralist la Lazio în Derby della Capitale, cu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*