13 mai 2016 Comentarii 0

Liderul militar Hezbollah a fost ucis în Siria

Liderul militar Hezbollah a fost ucis în Siria

Liderul militar Hezbollah a fost ucis într-un atac în Siria, a anunţat vineri gruparea libaneză. Aceasta este cea mai grea lovitură data organizaţiei susţinute de Iran după uciderea unui alt lider militar al său, în 2008.

Mustafa Badreddine, în vârstă de 55 de ani, era unul dintre cei mai înalţi oficiali ai mişcării, şi, potrivit Guvernului Statelor Unite, era responsabil pentru operaţiunile Hezbollah din Siria, unde lupta alături de forţele preşedintelui Bashar al-Assad.

Gruparea șiită libaneză a anunțat că Badreddine a fost ucis într-un atac de proporţii care a vizat una dintre bazele sale aflată în apropiere de aeroportul din Damasc. Mişcarea a demarat o anchetă pentru a stabili dacă atacul a fost unui aerian, cu rachete sau de artilerie.

Postul libanez de televiziune al-Mayadeen a anunţat anterior că liderul militar a fost ucis într-un atac lansat de Israel.

 

Post-ul Liderul militar Hezbollah a fost ucis în Siria apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Liderul militar Hezbollah a fost ucis în Siria

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Răspunsul haios al unui preot român, când a fost întrebat dacă fumatul este un păcat

Răspunsul haios al unui preot român, când a fost întrebat dacă fumatul este un păcat – Un preot ortodox a dat un răspuns haios atunci când a fost întrebat de mai …]

Sport 0 Comentarii

ALEGERI LOCALE 2016 | CCR decide astăzi dacă alegerilor locale se vor organiza în două tururi

ALEGERI LOCALE 2016 | CCR decide astăzi dacă alegerilor locale se vor organiza în două tururi – Curtea Constituțională va decide astăzi dacă alegerile locale se vor organiza într-un singur …]

Sport 0 Comentarii

Steaua CSM EximBank a pus în vânzare abonamentele pentru Eurocup

Steaua CSM EximBank a pus în vânzare abonamentele pentru Eurocup – Steaua CSM EximBank anunţă că începând de miercuri, 2 septembrie, ora 00:00, au fost puse în vânzare abonamentele pentru meciurile …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*