27 aprilie 2016 Comentarii 0

Lidia Buble, bătută măr în copilărie din cauza unei melodii. Artista a povestit tot

Lidia Buble, bătută măr în copilărie din cauza unei melodii. Artista a povestit tot

Lidia Buble a fost un copil fericit, însă recunoaşte că a avut parte de mici incidente, peste care însă a trecut cu bine până la urmă. Artista a  povestit cum în urmă cu mulţi ani, aceasta a fost bătută măr de tatăl ei, pentru o melodie cântată de Andre.

Lidia Buble a povestit că a încasat bătaie pentru că a îndrăznit să cânte acasă câteva versuri dintr-o melodie.

„În perioada aia nu aveam voie să ascult așa ceva. Și, odată eram pe balcon, mă trimisese mama să iau niște cartofi și era iarnă și ce-mi vine mie… mă apuc să cânt  «Moșule, ce tânăr ești, e prima noapte când vii la mine». Îl aud pe tata că strigă la fratele meu, Corneliu, să stingă radioul. Eu continui să cânt, el continua să strige să oprim radioul și zicea «Mă, nu vă e rușine mă, veniți de la biserică!» și când a ieșit de acolo și m-a văzut că eu cântam… știi câtă bătaie am luat acolo, pe sacul de cartofi?!” a povestit Lidia Buble la Radio 21.

 

Post-ul Lidia Buble, bătută măr în copilărie din cauza unei melodii. Artista a povestit tot apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Lidia Buble, bătută măr în copilărie din cauza unei melodii. Artista a povestit tot

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Scandal cu iz penal între Dumitru Dragomir și Gino Iorgulescu. Mitică: ”A luat șpaga, comisionul!”. Gino: ”Îl dau în judecată. Solicit anchetă DNA”

Scandal cu iz penal între Dumitru Dragomir și Gino Iorgulescu. Mitică: ”A luat șpaga, comisionul!”. Gino: ”Îl dau în judecată. Solicit anchetă DNA” – Scandal cu iz penal între fostul …]

Sport 0 Comentarii

Scandalul primelor a prins-o din urmă pe fosta atletă Gabriela Szabo: ^”Această situație a bulversat lucrurile. În sport, medaliile sunt egale”

Scandalul primelor a prins-o din urmă pe fosta atletă Gabriela Szabo: ^”Această situație a bulversat lucrurile. În sport, medaliile sunt egale” – Gabi Szabo, fostul ministru al Tineretului și Sportului, …]

Sport 0 Comentarii

Un înotător a fost desemnat de francezi sportivul anului 2015

Un înotător a fost desemnat de francezi sportivul anului 2015 – Înotătorul Florent Manaudou, campionul olimpic en titre la 50 m liber, a fost desemnat cel mai bun sportiv francez …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*