Lidia Buble, fără sutien, pe internet. Și-a înnebunit fanii cu imaginea asta | FOTO ÎN ARTICOL
5 aprilie 2016 Comentarii 0

Lidia Buble, fără sutien, pe internet. Și-a înnebunit fanii cu imaginea asta | FOTO ÎN ARTICOL

Lidia Buble, fără sutien, pe internet. Și-a înnebunit fanii cu imaginea asta | FOTO ÎN ARTICOL

Lidia Buble a încins spiritele pe rețelele de socializare cu o imagine în care apare cu o bluză mulată și fără sutien.

Cântăreața s-a pozat în studioul de înregistrări într-o postură extrem de sexy: cu o bluză neagră mulată și decupată astfel încât și-a lăsat sânii la vedere. Cel puțin parțial, însă în mod clar, cu bună știință. Imaginea a stârnit imaginația bărbaților și a strâns rapid mii de aprecieri.

lidia buble

Altfel, Lidia Buble și Răzvan Simion nu se mai sfiesc să-și declare iubirea public, chiar pe rețelele de socializare. Și nu o fac oricum, ci în versuri pline de subînțeles.  Recent, Lidia Buble a i-a făcut o declarație emoționantă prezentatorului de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” pe pagina sa de Facebook, iar răspunsul nu a rămas prea mult timp așteptat. ”Te-am ales pe tine, în sute de vieţi, în sute de lumi, în orice versiune a realităţii, te-am găsit şi te-am ales pe tine”, a postat Lidia.

Răzvan i-a răspuns cu un vers dintr-o piesă a Laurei Stoica, alături de o fotografie cu artista, din vacanța pe care au petrecut-o împreună la începutul anului în Thailanda. ”Vreau să rămân în lumea ta plină de iubire…!!!”, a scris prezentatorul TV, iar Lidia a venit imediat cu replica:  ”Iar în lumea nebună, ia-mă de mână”, a completat artista.

Post-ul Lidia Buble, fără sutien, pe internet. Și-a înnebunit fanii cu imaginea asta | FOTO ÎN ARTICOL apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Lidia Buble, fără sutien, pe internet. Și-a înnebunit fanii cu imaginea asta | FOTO ÎN ARTICOL

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mihai Costea a jucat într-un amical pentru o echipă din Liga I

Mihai Costea a jucat într-un amical pentru o echipă din Liga I – Mihai Costea a revenit pe terenul de joc la doi ani de la ultimul meci oficial disputat. …]

Sport 0 Comentarii

Hunedorenii îi vor aduce marți un omagiu regretatului fotbalist Michael Klein

Hunedorenii îi vor aduce marți un omagiu regretatului fotbalist Michael Klein – Autoritățile locale din Hunedoara, împreună cu suporteri din același oraș, îl vor comemora și anul acesta pe marele …]

Sport 0 Comentarii

Ratarea anului vine de la un fotbalist de 4,5 milioane de euro! / VIDEO

Ratarea anului vine de la un fotbalist de 4,5 milioane de euro! / VIDEO – Derby-ul Lisabonei, Sporting – Benfica, disputat aseară pe stadionul „leilor”, contând pentru etapa a 25-a …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*