Lidia Buble, mărturuisire șocantă. Câte kilograme are, de fapt
6 mai 2016 Comentarii 0

Lidia Buble, mărturuisire șocantă. Câte kilograme are, de fapt

Lidia Buble, mărturuisire șocantă. Câte kilograme are, de fapt

Lidia Buble face furori printre fani cu piesele, dar și cu frumusețea ei. Conștientă de atuurile fizice, artista nu ezită să se pozeze în toate ipostazele, acasă, în platouri TV, în studio sau în deplasări.

În ultima vreme, amicii virtuali au cam luat-o însă la întrebări în legătură cu greutatea, după ce au văzut silueta filiformă pe care acasta o afișează în ultima vreme. Lidia a publicat o imagine mai veche, de care pare că îi este dor. ”Pe vremea când eram și eu mai zdravănă. Acum sunt o mână de om‬. 47kg‬, îmbrăcată și mâncată”, a scris Lidia Buble, lângă imaginea de mai jos.

Iată cum arată Lidia Buble în prezent:

lidia buble prezent2

lidia buble prezent

Răzvan Simion şi Lidia Buble trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă destul de discretă. Lovită de săgeata lui Cupidon, Lidia Buble a acceptat statutul lui Răzvan Simion, tată a doi copii și încă însurat în acte, fiind hotărâtă să își traiască povestea de iubire până la capăt și să nu țină cont de comentariile acide care au vizat-o de-a lungul timpului, mai ales că este fată de pastor penticostal.

Post-ul Lidia Buble, mărturuisire șocantă. Câte kilograme are, de fapt apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Lidia Buble, mărturuisire șocantă. Câte kilograme are, de fapt

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Adela Popescu, în lacrimi. În curând va deveni mamă, iar ce a văzut a fost copleșitor

Adela Popescu, în lacrimi. În curând va deveni mamă, iar ce a văzut a fost copleșitor – Adela Popescu mai are foarte puțin până când va deveni mamă, iar unele …]

Sport 0 Comentarii

Încă un pușcăriaș din fotbalul românesc a fost eliberat condiționat. Fostul șef al CCA, Gheorghe Constantin, fusese condamnat în dosarul ”Mită pentru arbitri”

Încă un pușcăriaș din fotbalul românesc a fost eliberat condiționat. Fostul șef al CCA, Gheorghe Constantin, fusese condamnat în dosarul ”Mită pentru arbitri” – Pușcăriașii din fotbalul românesc se întorc. Joi, …]

Loredana a reîntâlnit-o după 10 ani pe fetiţa cu care a pozat nud pe coperta unei reviste glossy! Cum arată acum!

Loredana a reîntâlnit-o după 10 ani pe fetiţa cu care a pozat nud pe coperta unei reviste glossy! Cum arată acum! – Nu e o păcăleală de 1 aprilie, dar …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*