Listă Feed-uri Ştiri Alba

Abonare RSS, Stiri Alba


Abonamentele la fluxurile de ştiri RSS, sunt avantajoase pentru că nu trebuie să mergi în fiecare zi pe diverse site-uri pentru a fi la curent cu noutăţile din politica sau alte domenii de activitate. La publicarea unei ştiri pe site-ul nostru, automat materialul respectiv se va afişa în programul RSS, pe care îl folosiţi.

Un flux RSS este asemănător cu un abonament la un ziar sau revistă – te abonezi şi ştirile îţi vin în funcţie de publicarea lor în site-ul nostru de ştiri Online. Puteţi opta pentru versiunea „Preluare Ştiri”, dacă modul de afişare este mai simplu pentru Dvs.

În comparaţie cu alte site-uri de ştiri, portalul nostru nu trimite email-uri cu ştirile noi decât cu acceptul Dvs. Cu fluxul de ştiri RSS primiţi fiecare material publicat în momentul în care apare pe site. Programul RSS, folosit de Dvs., scaneaza la citeva ore sau minute site-ul nostru si afişeaza noutatile acolo unde este instalat.

Majoritatea programelor RSS, sunt gratuite. Ele se pot instala în browserul folosit sau direct în Windows, Linux, MAC, etc. Puteţi folosi cu încredere programe testate şi instalate de specialiştii noştri:

ARTICOLE DE CARE PUTEŢI FI INTERESAT!


  

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*