27 aprilie 2016 Comentarii 0

Liviu Dragnea ia în calcul demisia din funcția de deputat, după Paște

Liviu Dragnea ia în calcul demisia din funcția de deputat, după Paște

Liviu Dragnea și-ar putea da demisia din Parlamentul României după Paște. Liderul PSD a spus astăzi că a luat în calcul această variantă imediat după ce a primit condamnarea definitivă în dosarul Referendumul.

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă își va da demisia din Parlament, în condițiile în care luni declarase că se va gândi la acest lucru până astăzi. „Este foarte probabil, asta că să va dau o veste bună de sărbători. În orice caz nu până în Paşte”, a răspuns președintele social-democraților.

Șeful PSD a declarat luni că sunt șanse să nu mai continue în fruntea partidului după alegerile locale, din data de 5 iunie.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul Referendumului. Mai multe voci din PSD au cerut demisia acestuia din fruntea partidului, cel mai vehement fiind Valeriu Zgonea, președintele executi al PSD și președintele Camerei Deputaților. De altfel, din pricina acestor declarații, Valeriu Zgonea a fost exclus din PSD.

În aceeași zi în care a fost condanmnat, Liviu Dragnea a anunțat că nu va demisiona din fruntea partidului. El și-a motivat decizia spunând că retragerea sa ar destabiliza partidul. Câteva ore mai târziu, președintele Klaus Iohannis i-a cerut, printr-un mesaj publicat pe Facebook, să plece de la conducerea PSD.

Liviu Dragnea este președinte al social-democraților din octombrie 2015. Pentru alegerea sa a fost organizat un scrutin la nivel național, acest lucru deși era singurul candidat pentru această funcție, lăsată liberă de Victor Ponta din iulie 2015.

Post-ul Liviu Dragnea ia în calcul demisia din funcția de deputat, după Paște apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Liviu Dragnea ia în calcul demisia din funcția de deputat, după Paște

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ioan Becali, daune de 400 de ori mai mici la Heinrich Schorsch. Giovani declarase despre fostul investitor de la FC Baia Mare: ”E agent SS, o omorât evrei!”

Ioan Becali, daune de 400 de ori mai mici la Heinrich Schorsch. Giovani declarase despre fostul investitor de la FC Baia Mare: ”E agent SS, o omorât evrei!” – Impresarul …]

Sport 0 Comentarii

Mircea Pop, fost director general al CNADNR, în conflict de interese

Mircea Pop, fost director general al CNADNR, în conflict de interese – Agenția Națională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca în vederea verificării indiciilor privind …]

Sport 0 Comentarii

Povestea băiatului care îți poate fura blugii de pe balcon, dacă-i ai la uscat, pe sârmă! ^Este săritor din cale afară și vede deseori lumea cu susul în jos! GALERIE FOTO & VIDEO

Povestea băiatului care îți poate fura blugii de pe balcon, dacă-i ai la uscat, pe sârmă! ^Este săritor din cale afară și vede deseori lumea cu susul în jos! GALERIE …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*