Liviu Dragnea, noul preşedinte interimar al PSD
22 iulie 2015 Comentarii 0

Liviu Dragnea, noul preşedinte interimar al PSD

Liviu Dragnea, noul preşedinte interimar al PSD – Social-democrații l-au ales pe Liviu Dragnea la conducerea PSD. Acesta va conduce partidul până la congresul din luna noiembrie. Rezultatul votului din cadrul Comitetului Executiv al PSD este 65 la 18 în favoarea lui Liviu Dragnea.

Conform deputatului Sebastian Ghita, Liviu Dragnea a fost propus la conducerea interimara a PSD de Ion Iliescu.

„Domnul Ion Iliescu nu se abtine si nu poate sa lase aceasta Romanie in pace, vrea sa arate tot timpul ca are dreptate. Cred ca i-a facut un rau lui Dragnea, care astazi este propusul lui Iliescu. Cred ca dupa euro-atlanticul Ponta, astazi Iliescu ni l-a propus pe Dragnea. (…) Cred ca astazi, fara sa-i contest din merite lui Dragnea, (…) a fost un bun organizator, colegii l-au apreciat, dar sa-l vad pe Ion Iliescu care il propune, e ceva de neinteles. Am inteles ca s-au razbunat toti cei din PSD pe Ponta ca a pierdut alegerile, dar puteau sa amane aceasta pedepsire a lui Ponta, pentru ca nu le prinde bine”, a declarat Sebastian Ghita la un post tv.

Liviu Dragnea a declarat că va veni cu un plan de acţiune pentru redresarea partidului. Rovana Plumb va rămâne preşedintele Consiliului Naţional şi va conduce departamentele PSD. Deasemenea, Dragnea a declarant că social-democraţii vor face tot ce le stă în putinţă pentru ca Victor Ponta să rămână premier, acesta fiind susţinut de toţi membrii de partid.

Victor Ponta a plecat de la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD fără să voteze, după ce a susţinut-o pe Rovana Plumb.

Liviu Dragnea a declarant ca a fost onorat de susținerea lui Ion Iliescu.

„M-a onorat foarte mult susţinerea preşedintelui Iliescu, a avut o argumentaţie foarte solidă şi corectă, raţională. Rovana Plumb este preşedinte al CN, domnul preşedinte a spus ca noi să facem o echipă. Preluarea interimară a atribuţiilor să fie asumată de mine, că am o oarecare experienţă”, a spus Dragnea.

De asemenea, acesta declară că Victor Ponta rămâne prietenul său, chiar dacă acesta şi-a anunţat susţinerea pentru Rovana Plumb.

Victor Ponta rămâne prietenul meu, pe un prieten nu te poţi supăra. A fost opţiunea lui Victor pe care o respect, dar Victor este prietenul meu. Categoric nu este un eşec al lui Victor Ponta. Suntem în faţa dumneavoastră ca o echipă care îl sprijină în mod ferm pe Victor Ponta”, a adăugat Dragnea.

Liviu Dragnea este noul preşedinte interimar al PSD, el fiind votat, miercuri, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al partidului, în defavoarea Rovanei Plumb.

The following two tabs change content below.

Roxana T.

Roxana T. - lucrează la compania Ştiri Alba, din luna August 2008. A terminat Facultatea de Relatii Economice Internaţionale şi se ocupa de secţiunea Ştiri Internaţionale.

Stiri asemanatoare:

Politică 0 Comentarii

Urări de Crăciun și Anul Nou transmise de primarul și viceprimarul municipiului Aiud

Urări de Crăciun și Anul Nou transmise de primarul și viceprimarul municipiului Aiud – ”Sărbătoarea Sfântă a Naşterii lui Hristos şi trecerea în 2016 să vă aducă lumină, fericire şi …]

Politică 0 Comentarii

Oricine poate sesiza nereguli cu privire la absorbția fondurilor UE, pe noul site al Ministerului Fondurilor Europene

Oricine poate sesiza nereguli cu privire la absorbția fondurilor UE, pe noul site al Ministerului Fondurilor Europene – Toți cei care doresc să sesizeze neregului cu privire la absorția fonduriloe …]

Politică 0 Comentarii

Rețeaua de iluminat public din Alba Iulia se extinde. Lucrări pe străzile: Racoviță, Antipa, Ispirescu, Odobescu, Eliade, Nazareth Iliit, Aleea Bradului, Alessandria și Sliven

Rețeaua de iluminat public din Alba Iulia se extinde. Lucrări pe străzile: Racoviță, Antipa, Ispirescu, Odobescu, Eliade, Nazareth Iliit, Aleea Bradului, Alessandria și Sliven – Administrația locală pregătește demararea lucrărilor …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*