9 mai 2016 Comentarii 0

Locomotivă în flăcări, la Predeal. Trenul transporta păcură

Locomotivă în flăcări, la Predeal. Trenul transporta păcură

Locomotiva unei garnituri cu 19 vagoane cu păcură a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de duminică spre luni, între cele două tuneluri la Predeal.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de marfă. Potrivit primelor informaţii, se pare că este vorba despre o garnitură care are în componenţă 18 vagoane cu păcură, potrivit newsbv.ro.

Intervenția pompierilor militari a fost foarte îngreunată din cauza lipsei surselor e apă din zonă. Patru autospeciale ale ISU, dotate cu apă și spumă, au intervenit la faţa locului. Potrivit cpt. Cipian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, trenul a fost localizat între cele două tuneluri la Predeal. Circulaţia feroviară a fost blocată.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locomotiva unui tren de marfă.

Post-ul Locomotivă în flăcări, la Predeal. Trenul transporta păcură apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Locomotivă în flăcări, la Predeal. Trenul transporta păcură

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ilie Stan, alungat de irakieni! ^Arabii îl acuză de mânării pe antrenorul născut la Pogoanele! Un alt român îi va lua locul la FC Zakho / EXCLUSIV

Ilie Stan, alungat de irakieni! ^Arabii îl acuză de mânării pe antrenorul născut la Pogoanele! Un alt român îi va lua locul la FC Zakho / EXCLUSIV – Ilie Stan …]

Sport 0 Comentarii

ATA Racing Show, pe 6 și 7 noiembrie, la Crevedia, la Academia Titi Aur. Toate detaliile sunt AICI

ATA Racing Show, pe 6 și 7 noiembrie, la Crevedia, la Academia Titi Aur. Toate detaliile sunt AICI – Pe 6 și 7 noiembrie se desfășoară la Academia Titi Aur, …]

Sport 0 Comentarii

Cristi Borcea ”marchează” la foc automat! ^A avut o aventură și cu judecătoarea care l-a salvat în ”Dosarul Transferurilor”

Cristi Borcea ”marchează” la foc automat! ^A avut o aventură și cu judecătoarea care l-a salvat în ”Dosarul Transferurilor” – Magistrații au decis azi ca Geanina Terceanu, judecătoarea din ”Dosarul Transferurilor” suspectată că …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*