9 mai 2016 Comentarii 0

Locomotivă în flăcări, la Predeal. Trenul transporta păcură

Locomotivă în flăcări, la Predeal. Trenul transporta păcură

Locomotiva unei garnituri cu 19 vagoane cu păcură a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de duminică spre luni, între cele două tuneluri la Predeal.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de marfă. Potrivit primelor informaţii, se pare că este vorba despre o garnitură care are în componenţă 18 vagoane cu păcură, potrivit newsbv.ro.

Intervenția pompierilor militari a fost foarte îngreunată din cauza lipsei surselor e apă din zonă. Patru autospeciale ale ISU, dotate cu apă și spumă, au intervenit la faţa locului. Potrivit cpt. Cipian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, trenul a fost localizat între cele două tuneluri la Predeal. Circulaţia feroviară a fost blocată.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locomotiva unui tren de marfă.

Post-ul Locomotivă în flăcări, la Predeal. Trenul transporta păcură apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Locomotivă în flăcări, la Predeal. Trenul transporta păcură

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Energia Tg. Jiu, Dunărea Călărași și HC Adrian Petrea Reșita, start victorios de retur

Energia Tg. Jiu, Dunărea Călărași și HC Adrian Petrea Reșita, start victorios de retur – Fără sârbul Pralica, transferat vineri, Energia Pandurii Tg. Jiu a câștigat duminică seară în fața …]

Sport 0 Comentarii

Liga I: CFR Cluj – Steaua (ora 20.30, TVR 1, Digi, Dolce, Look)

Liga I: CFR Cluj – Steaua (ora 20.30, TVR 1, Digi, Dolce, Look) – LIGA I CFR Cluj – Steaua 0-0 (ora 20.30, TVR 1, Digi, Dolce, Look) / LIVE …]

Sport 0 Comentarii

Mihai Costea, prins la pariuri! Federația Română de Fotbal s-a autosesizat, după dezvălurile din Libertatea & SportNews! De ce nu avem suspendări în cazurile flagrante cu personaje prinse în ofsaid! La ultimul caz grav, Comisia de Disciplină a FRF a pus batista pe țambal, protejând cu antrenor bătăuș!

Mihai Costea, prins la pariuri! Federația Română de Fotbal s-a autosesizat, după dezvălurile din Libertatea & SportNews! De ce nu avem suspendări în cazurile flagrante cu personaje prinse în ofsaid! …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*