Lora a câștigat lupta! Nici ea nu se mai aștepta
3 mai 2016 Comentarii 0

Lora a câștigat lupta! Nici ea nu se mai aștepta

Lora a câștigat lupta! Nici ea nu se mai aștepta

După Paște, întoarcerea la activitățile obișnuite poate fi destul de dificilă. Așa i s-a întâmplat și Lorei, doar că pentru ea pauza nu a fost prea lungă și a fost urmată de un concert chiar în a doua zi de Paște. Și pentru că se simțea foarte obosită, cântăreața ar fi dorit să stea foarte mult în pat.

Totuși, artista spune că a luptat din greu să nu mai stea la orizontală și să plece la sală. Se pare că a avut voință, așa că a și împărtășit sentimentul cu amicii de pe Facebook, unde a publicat și o fotografie.

”Am reușit să câștig lupta cu instinctul de a sta prea mult în pat. Am alungat oboseala (sau lenea) cu puțină mișcare, saună, urmează gomaj, masaj și răsfățul obligatoriu pentru o piele sănătoasă”, a scris Lora.

lora la salaLora dorește probabil să scape de cele câteva kilograme acumulate peste iarnă. Lora nu a avut niciodată probleme cu greutatea, demonstrând că are o condiţie fizică de invidiat, fără să facă mari eforturi. În iarnă, vedeta a decis să facă unele schimbări în programul ei, ajungând să meargă săptămânal la înot şi la sală, dar şi să aibă o alimentaţie corectă. “M-am îngrăşat 3 kg şi mă bucur foarte tare. Am 53 kg. Am făcut sport. Am avut o perioadă în care m-am gândit să mă pregătesc aşa şi din punct de vedere al imunităţii, am început să iau vitamine, să fac mai multă mişcare, separat de mişcarea pe care o făceam şi cu care se obişnuise corpul pe scenă. Iarna, mai ales dacă eşti femeie, e sănătos să pui 2-3 kg, ca să îţi protejezi articulaţiile, zonele unde femeile sunt mai sensibile. Şi aşa m-a învăţat şi mama că e bine”, a spunea Lora acum câteva luni.

Post-ul Lora a câștigat lupta! Nici ea nu se mai aștepta apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Lora a câștigat lupta! Nici ea nu se mai aștepta

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Victor Pițurcă joacă în Grupa A din Liga Campionilor Asiei / LIVE

Victor Pițurcă joacă în Grupa A din Liga Campionilor Asiei / LIVE – LIGA CAMPIONILOR ASIEI – GRUPA A AL-ITTIHAD – LOKOMOTIV TAȘKENT 1-0 / LIVE (ora 19.30) Sulley Ali …]

Sport 0 Comentarii

Chiricheş & Co. iau maxim 300.000 de euro pentru “simpla” calificare la Euro 2016. Nemţii, campioni mondiali, vor încasa aceeaşi sumă doar dacă vor câştiga turneul din Franţa!

Chiricheş & Co. iau maxim 300.000 de euro pentru “simpla” calificare la Euro 2016. Nemţii, campioni mondiali, vor încasa aceeaşi sumă doar dacă vor câştiga turneul din Franţa! – România …]

Sport 0 Comentarii

Marica e la Steaua. “Gata, ne-am înţeles! Băiatul poate pleca mâine în Antalya!”

Marica e la Steaua. “Gata, ne-am înţeles! Băiatul poate pleca mâine în Antalya!” – După mai bine de o lună de negocieri, atacantul Ciprian Marica va semna un contract cu …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*