27 aprilie 2016 Comentarii 0

Lora a dezvăluit în sfârşit care este secretul siluetei sale. „Fac asta în timp ce mă spăl pe dinţi”

Lora a dezvăluit în sfârşit care este secretul siluetei sale. „Fac asta în timp ce mă spăl pe dinţi”

Lora este una dintre cele mai sexy artiste de la noi, însă puţini sunt cei care ştiu care este secretul unui corp perfect. Artista este întotdeauna atentă la ceea ce mănâncă şi face sport ori de câte ori are ocazia. Cântăreaţa a dezvăluit trucul simplu care o ajută să se menţină în formă.

„În perioada sărbătorilor de Paşte, mă rog, port mătănii şi am fost la şapte mânăstiri într-o zi în Bucovina. Cea mai importantă în această perioadă, este salata de boeuf şi cel mai important, nu mănânc miei. Anul trecut a ieşit Papa cu unul de gât şi a spus ‘opriţi sacrificarea mieilor’. Secretul cel mai important despre silueta mea: nu-mi lipseşte supa. Supă de legume, cu tăiţei de casă. În fiecare zi eu am supă. Trebuie să ai curcubeul în supă. Te menţii sănătos aşa. Eu fac cel puţin 100 de genuflexiuni în fiecare zi, iar câteodată fac asta în timp ce mă spăl pe dinţi. E important să ai un ritual care să te facă  să te simţi bine”, a explicat Lora la Antena Stars.

Post-ul Lora a dezvăluit în sfârşit care este secretul siluetei sale. „Fac asta în timp ce mă spăl pe dinţi” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Lora a dezvăluit în sfârşit care este secretul siluetei sale. „Fac asta în timp ce mă spăl pe dinţi”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Ratează Sărbătorile acasă. Cătălina Ponor are, în continuare, complicații post operatorii și e în SUA

Ratează Sărbătorile acasă. Cătălina Ponor are, în continuare, complicații post operatorii și e în SUA – Gimnasta Cătălina Ponor (28 de ani), triplă campioană olimpică la Atena, în 2004, se …]

FRF caută ”sclavi” pentru echipa națională! ”Fericitul” va avea program de muncă de șase ore pe zi, dar nu va primi niciun ban!

FRF caută ”sclavi” pentru echipa națională! ”Fericitul” va avea program de muncă de șase ore pe zi, dar nu va primi niciun ban! – La FRF, doar salariile șefilor sunt …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*