Lora i-a urat „La mulţi ani” iubitului ei, însă fanii au făcut-o praf! „Din ce telenovelă vă inspiraţi?”
7 mai 2016 Comentarii 0

Lora i-a urat „La mulţi ani” iubitului ei, însă fanii au făcut-o praf! „Din ce telenovelă vă inspiraţi?”

Lora i-a urat „La mulţi ani” iubitului ei, însă fanii au făcut-o praf! „Din ce telenovelă vă inspiraţi?”

Astăzi este ziua lui Ionuţ Ghenu şi, aşa cum era de aşteptat, Lora i-a transmis un mesaj emoţionant pe contul de socializare. Din păcate, gestul ei a creat o adevărată isterie printre fani, mulţi dintre ei considerând că relaţia lor se va termina curând.

„La Mulţi Ani minunăţie! Îţi mulţumesc pentru încredere, sprijin, iubire”, i-a transmis Lora celui care a fost iubitul Doiniţei Oancea. Din păcate, unii dintre prietenii virtuali, au acuzat-o pe Lora că a furat bărbatul altei femei.

13165909_1347046495312790_8314173877785630917_n

„El o mai iubește pe ea. Tu îl dorești cu orice preț . Te-ai luptat foarte mult pentru relația asta și ți e greu sa vezi realitatea în care te afli . Acum la început e frumos dar va fi plictisitor pentru el forțat de determinarea ta și de a-l avea,  încât va veni vremea sa se debaraseze de tine . În fine. Veți fi fericiți în compania altor persoane când veți realiza ca nu este suficient să fie doar asemănări între voi”,  i-a scris o fană Lorei. Artista însă i-a dat replica imediat şi a taxat-o pe admiratoarea îndrăzneaşă. Din ce telenovelă vă inspiraţi doamnă? Reveniţi la realitate! E pentru binele dumneavoastră”, i-a spus ea.

Post-ul Lora i-a urat „La mulţi ani” iubitului ei, însă fanii au făcut-o praf! „Din ce telenovelă vă inspiraţi?” apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Lora i-a urat „La mulţi ani” iubitului ei, însă fanii au făcut-o praf! „Din ce telenovelă vă inspiraţi?”

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Clubul Real Madrid va perfecta un contract record pentru lumea fotbalului

Clubul Real Madrid va perfecta un contract record pentru lumea fotbalului – Real Madrid şi Adidas sunt la un pas de a perfecta un contract record pentru lumea fotbalului, în …]

Sport 0 Comentarii

Minaur le-a scos handbalul din cap celor de la CSM Ploiești!

Minaur le-a scos handbalul din cap celor de la CSM Ploiești! – Minaur Baia Mare a făcut spectacol luni, în meciul cu CSM Ploiești, în ultimul joc al etapei a 19-a …]

Sport 0 Comentarii

Medicii de familie reîncep să elibereze reţete compensate, de marți

Medicii de familie reîncep să elibereze reţete compensate, de marți – Începând de marți, toți medicii de familie vor eliberă din nou rețete compensate și bilete de trimitere pacienților. Asta …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*