Loredana a reîntâlnit-o după 10 ani pe fetiţa cu care a pozat nud pe coperta unei reviste glossy! Cum arată acum!
1 aprilie 2016 Comentarii 0

Loredana a reîntâlnit-o după 10 ani pe fetiţa cu care a pozat nud pe coperta unei reviste glossy! Cum arată acum!

Loredana a reîntâlnit-o după 10 ani pe fetiţa cu care a pozat nud pe coperta unei reviste glossy! Cum arată acum!

Nu e o păcăleală de 1 aprilie, dar Loredanei i s-a întâmplat astăzi un lucru magic: a reîntâlnit-o dupa 10 ani pe o fetiţă cu care a pozat pentru o copertă.

Aflată la şcoala 11 Ion Heliade Radulescu din Bucureşti la un workshop special al Atelierului de Voce şi Muzica, şcoala alternativă de muzica pe care a creat-o, Loredana a avut surpriza să întâlnească fetiţa alături de care a pozat nud pentru o copertă glossy (revista Tango, Marea Dragoste) în urma cu aproape 10 ani.

loredana mara pintilie scoala 11 bucuresti

Mara Pintilie, care pe atunci avea doar cateva luni, este astăzi o şcolariţă frumoasa care învaţă chiar la şcoala 11 şi e interesată de muzică, fiind o fană a juratei de la Vocea României. Mara a venit la întâlnirea cu Loredana cu coperta revistei pe care a apărut când era foarte mică, coperta pe care a mai adăugat un autograf, primul fusese obţinut în 2013 după un concert la care a mers împreună cu părinţii.

Post-ul Loredana a reîntâlnit-o după 10 ani pe fetiţa cu care a pozat nud pe coperta unei reviste glossy! Cum arată acum! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Loredana a reîntâlnit-o după 10 ani pe fetiţa cu care a pozat nud pe coperta unei reviste glossy! Cum arată acum!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Handbalistele, recompensate de COSR pentru calificarea la Rio

Handbalistele, recompensate de COSR pentru calificarea la Rio – Comitetul Olimpic și Sportiv Român a anunțat marți, printr-un comunicat, că va premia fiecare componentă a echipei naționale feminine de handbal a …]

Sport 0 Comentarii

“Cocoşii” îşi rodează lotul cu “stejarii”. Franţa, 13 modificări în echipa contra României!

“Cocoşii” îşi rodează lotul cu “stejarii”. Franţa, 13 modificări în echipa contra României! – Selecţionarel Franţei, Philippe Saint-Andre, a ales să-şi odihnească titularii în meciul de miercuri de la Cupa …]

Sport 0 Comentarii

Telenovela Andrei Ivan continuă. ^Atacantul de la CS U Craiova s-a răzgândit și ar vrea să semneze cu Steaua!!!

Telenovela Andrei Ivan continuă. ^Atacantul de la CS U Craiova s-a răzgândit și ar vrea să semneze cu Steaua!!! – Steaua negociază de o lună transferul lui Andrei Ivan (19 …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*