20 aprilie 2016 Comentarii 0

Loredana, experienţă inedită în India! A intrat în apa plină cu dejecţii umane şi cadavre de animale!

Loredana, experienţă inedită în India! A intrat în apa plină cu dejecţii umane şi cadavre de animale!

Loredana a avut parte de cea mai interesantă experinţă în India. Interpreta a participat la ritualuri pe celebrul fluviu Gange, în care  sun aruncate atât dejecţii umane, cât şi cadavre animale.  Celebrul fluviu i-a oferit o şansă unică vedetei tv.

“N-aş fi crezut niciodată că voi vedea răsăritul soarelui pe Gange! Dar căile destinului sunt nebănuite. Aşa că m-am trezit la 4 dimineaţa ca să ajung la 5 pe Mother Ganges… fluviul unde viaţa şi moartea sunt despărţite doar de un ponton. În acest loc vezi laolaltă toată efemeritatea lumii, impermanenţa ei, trăieşti prezentul în continuă schimbare, ca şi curgerea leneşă a apei care trece prin oraşul lui Shiva, Varasani, acest Ierusalim al Orientului pot spune”, a scris într-una dintre postări Loredana. După ce s-a cufundat în Gange, artista a revenit pe contul de socializare: “Se spune că acela care intră în apa Gangelui se purifică de toate păcatele din viaţa asta, dar şi din cele trecute. Merită încercarea, nu-i aşa? Am simţit că am renăscut, apa, pur şi simplu, m-a luat în braţe şi m-a liniştit! Şi cât de lung a fost drumul până aici, şi doar un pas m-ar fi despărţit de această experienţă magică!”, spune Loredana, potrivit ziarulring.ro.

Post-ul Loredana, experienţă inedită în India! A intrat în apa plină cu dejecţii umane şi cadavre de animale! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Loredana, experienţă inedită în India! A intrat în apa plină cu dejecţii umane şi cadavre de animale!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Când va reveni Florin Gardoș, de la Southampton, pe teren

Când va reveni Florin Gardoș, de la Southampton, pe teren – Florin Gardoș a făcut miercuri primul antrenament alături de coechipierii săi de la Southampton după mai bine de opt …]

Traian Băsescu critică vizita lui Iohannis în Afganistan, dar și ținuta Primei Doamne

Traian Băsescu critică vizita lui Iohannis în Afganistan, dar și ținuta Primei Doamne – Fostul președinte Traian Băsescu a adus o mulțime de critici la adresa actualului șef de stat …]

Sport 0 Comentarii

Ședință de urgență la PNL | Candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei contestată chiar de colegii de partid

Ședință de urgență la PNL | Candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei contestată chiar de colegii de partid – Conducerea PNL s-a reunit în această seară pentru a discuta varianta retragerii …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*