20 aprilie 2016 Comentarii 0

Loredana, experienţă inedită în India! A intrat în apa plină cu dejecţii umane şi cadavre de animale!

Loredana, experienţă inedită în India! A intrat în apa plină cu dejecţii umane şi cadavre de animale!

Loredana a avut parte de cea mai interesantă experinţă în India. Interpreta a participat la ritualuri pe celebrul fluviu Gange, în care  sun aruncate atât dejecţii umane, cât şi cadavre animale.  Celebrul fluviu i-a oferit o şansă unică vedetei tv.

“N-aş fi crezut niciodată că voi vedea răsăritul soarelui pe Gange! Dar căile destinului sunt nebănuite. Aşa că m-am trezit la 4 dimineaţa ca să ajung la 5 pe Mother Ganges… fluviul unde viaţa şi moartea sunt despărţite doar de un ponton. În acest loc vezi laolaltă toată efemeritatea lumii, impermanenţa ei, trăieşti prezentul în continuă schimbare, ca şi curgerea leneşă a apei care trece prin oraşul lui Shiva, Varasani, acest Ierusalim al Orientului pot spune”, a scris într-una dintre postări Loredana. După ce s-a cufundat în Gange, artista a revenit pe contul de socializare: “Se spune că acela care intră în apa Gangelui se purifică de toate păcatele din viaţa asta, dar şi din cele trecute. Merită încercarea, nu-i aşa? Am simţit că am renăscut, apa, pur şi simplu, m-a luat în braţe şi m-a liniştit! Şi cât de lung a fost drumul până aici, şi doar un pas m-ar fi despărţit de această experienţă magică!”, spune Loredana, potrivit ziarulring.ro.

Post-ul Loredana, experienţă inedită în India! A intrat în apa plină cu dejecţii umane şi cadavre de animale! apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Loredana, experienţă inedită în India! A intrat în apa plină cu dejecţii umane şi cadavre de animale!

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Asta-i conducerea FRF! ^Răzvan Burleanu îi induce în eroare pe suporterii români cu o declarație care nu conține pic de adevăr!

Asta-i conducerea FRF! ^Răzvan Burleanu îi induce în eroare pe suporterii români cu o declarație care nu conține pic de adevăr! – Conducătorii de la Federația Română de Fotbal au …]

Sport 0 Comentarii

Informații-bombă despre pariorul Marius Ninel Șumudică! Antrenorul Astrei Giurgiu a mizat sute de euro la fiecare ”mână”! A ales meciuri din Liga 1, dar și partide din cupele europene. Știm filiera care l-a depistat pe tehnician! EXCLUSIV

Informații-bombă despre pariorul Marius Ninel Șumudică! Antrenorul Astrei Giurgiu a mizat sute de euro la fiecare ”mână”! A ales meciuri din Liga 1, dar și partide din cupele europene. Știm …]

Sport 0 Comentarii

Anglia a câştigat partida inaugurală a Cupei Mondiale: 35-11 cu Fiji | GALERIE FOTO

Anglia a câştigat partida inaugurală a Cupei Mondiale: 35-11 cu Fiji | GALERIE FOTO – Anglia s-a impus clar în primul meci al Cupei Mondiale de rugby pe care o …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*