2 mai 2016 Comentarii 0

Loteria bonurilor fiscale. Astăzi are loc extragerea specială de Paște a loteriei bonurilor fiscale

Loteria bonurilor fiscale. Astăzi are loc extragerea specială de Paște a loteriei bonurilor fiscale

Loteria bonurilor fiscale. Luni, 2 mai, are loc extragerea specială de Paște la loteria bonurilor fiscale. Premiile puse în joc sunt în valoare de 1 milion de lei.

La loteria bonurilor fiscale de astăzi sunt valabile bonurile fiscale emise în perioada 1 februarie – 16 aprilie. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, arată un comunicat al Ministerului de Finanțe.

Regulile pentru această ediției a loteriei bonurilor fiscale sunt aceleași.  Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă va avea loc luni, 2 mai 2016, şi va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depășește o sută, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câștigători.

Extragerea de la loteria bonurilor fiscale va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19.45.

Rezultatele extragerii de la loteria bonurilor fiscale. vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Post-ul Loteria bonurilor fiscale. Astăzi are loc extragerea specială de Paște a loteriei bonurilor fiscale apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Loteria bonurilor fiscale. Astăzi are loc extragerea specială de Paște a loteriei bonurilor fiscale

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Mihai Stoichiță, despre flagelul pariurilor din fotbalul românesc: ”Cât timp nu se ajunge la înşelăciune, la trucaje, un parior poate să pună cât vrea, casa, nevasta, ce vrea el”

Mihai Stoichiță, despre flagelul pariurilor din fotbalul românesc: ”Cât timp nu se ajunge la înşelăciune, la trucaje, un parior poate să pună cât vrea, casa, nevasta, ce vrea el” – …]

Sport 0 Comentarii

Michel Platini, susținut de Comitetul Executiv al UEFA

Michel Platini, susținut de Comitetul Executiv al UEFA – Comitetul executiv al UEFA și-a exprimat întreaga susținere pentru președintele său suspendat Michel Platini, joi, într-o reuniune de urgență, scrie L’Equipe, …]

Sport 0 Comentarii

S-a rupt lanțul de iubire? Lidia Buble și Răzvan Simion, gest neașteptat

S-a rupt lanțul de iubire? Lidia Buble și Răzvan Simion, gest neașteptat – Deși păreau deciși să-și consume relația fără menajamente și împărtășindu-și public sentimentele, Lidia Buble și Răzvan Simion …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*