2 mai 2016 Comentarii 0

Loteria bonurilor fiscale. Bonurile câștigătoare la extragerea specială de Paște

Loteria bonurilor fiscale. Bonurile câștigătoare la extragerea specială de Paște

Bonurile fiscale emise în data de 24 februarie, cu o valoare de 934 lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea specială de Paște a Loteriei bonurilor fiscale de luni.

La această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 februarie — 16 aprilie 2016. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare, potrivit Agerpres.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. ‘Loteria Română’ (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Potrivit MFP, dacă numărul cererilor de revendicare depășește 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câștigători. cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării celor 100 de câștigători.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF, în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală, prin direcțiile regionale.

Post-ul Loteria bonurilor fiscale. Bonurile câștigătoare la extragerea specială de Paște apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – Loteria bonurilor fiscale. Bonurile câștigătoare la extragerea specială de Paște

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Alexandru Ganci, un român între greii sambo, sportul de contact patronat de Putin

Alexandru Ganci, un român între greii sambo, sportul de contact patronat de Putin – Oriunde pe glob este o competiție de Sambo, sportul de contact cu cea mai rapidă popularizare …]

Sport 0 Comentarii

ATENTAT LA PARIS! Alte acte de terorism care au afectat sportul mondial în ultimii 50 de ani

ATENTAT LA PARIS! Alte acte de terorism care au afectat sportul mondial în ultimii 50 de ani – Atentantele teroriste produse vineri seară la Paris, care afectat și meciul amical …]

Sport 0 Comentarii

Sebastien Ogier a câştigat CM de raliuri pentru a treia oară / VIDEO

Sebastien Ogier a câştigat CM de raliuri pentru a treia oară / VIDEO – Francezul Sebastien Ogier (Volkswagen Polo WRC) şi copilotul său Julien Ingrassia au câştigat, duminică, Raliul Australiei …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221


*