29 aprilie 2016 Comentarii 0

LOTERIA BONURILOR FISCALE – ediţie specială de Paște

LOTERIA BONURILOR FISCALE – ediţie specială de Paște

O ediție specială a LOTERIEI BONURILOR FISCALE va fi organizată luni, 2 mai, fiind puse în joc premii de 1.000.000 de lei.

La extragerea ocazională a Loteriei bonurilor fiscale organizată luni, 2 mai 2016, cu prilejul sărbătorilor de Paște, participă bonurile fiscale emise în perioada 1 februarie – 16 aprilie 2016. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, arată un comunicat al Ministerului de Finanțe.

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă va avea loc luni, 2 mai 2016, şi va consta în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depășește o sută, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câștigători.
Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19.45.
Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile. La extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1 februarie – 16 aprilie 2016, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Post-ul LOTERIA BONURILOR FISCALE – ediţie specială de Paște apare prima dată în Libertatea.ro.


Sursa: SportNews – LOTERIA BONURILOR FISCALE – ediţie specială de Paște

The following two tabs change content below.
Ştiri Alba, un portal de ştiri Online - citeşte zilnic cele mai noi ştiri online, din România şi în special din Alba Iulia, Aiud, Blaj, Cugir, Sebeş şi Ocna Mureş. Website-ul Ştiri Alba, a fost creat de o echipa de programatori din Alba Iulia şi în timp, va deveni un adevarat website de ştiri online! Vă mai aşteptăm pe website-ul nostru stiri-alba.com!

Stiri asemanatoare:

Sport 0 Comentarii

Michel Platini, susținut de Comitetul Executiv al UEFA

Michel Platini, susținut de Comitetul Executiv al UEFA – Comitetul executiv al UEFA și-a exprimat întreaga susținere pentru președintele său suspendat Michel Platini, joi, într-o reuniune de urgență, scrie L’Equipe, …]

Sport 0 Comentarii

Bate vântul la Poliția Rutieră din Reghin! TOȚI AGENȚII au fost reținuți!

Bate vântul la Poliția Rutieră din Reghin! TOȚI AGENȚII au fost reținuți! – Toți cei șapte agenți ai Poliției Rutiere din orașul mureșean Reghin au fost reținuți, ieri, iar astăzi …]

Sport 0 Comentarii

A jucat în Liga Campionilor, iar acum agonizează în fotbalul mic

A jucat în Liga Campionilor, iar acum agonizează în fotbalul mic – Sergiu Costin (36 de ani), campion cu Oțelul Galați în 2011, a abandonat corabia de la Dunăre, aflată …]

0 Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fiţi primul care comentează la acest articol!

Lăsaţi un comentariu


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/stiriab/public_html/design/functions/filters.php on line 221

*